Mesaj de la Guvernul Romaniei privind Revenirea la Normal

Mesaj Guvernul Romaniei Revenirea Normal

Guvernul Romaniei are un mesaj foarte important pentru romanii din toata tara, si este vorba despre o veste care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor oamenilor pentru ca informatia e importanta, vaccinarea fiind singura cale pentru a reveni la normalitate.

Guvernul Romaniei a spus in repetate randuri ca Romania nu poate reveni la viata de dinaintea pandemiei de Coronavirus daca nu se va vaccina un numar suficient de mare de persoane, asa ca nu putem decat sa speram ca acest lucru se va intampla.

“Vaccinurile salvează sănătatea și viața oamenilor! Au fost și rămân singura cale pentru omenire de a se proteja de boli mortale, precum poliomielita sau variola. Acum vaccinurile reprezintă singura soluție de a depăși cu bine pandemia de COVID-19 și de a ne întoarce în siguranță la normalitate.
Vaccinarea este un drept, dar și o responsabilitate. Depinde de fiecare dintre noi să ne asigurăm că avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Mulțumesc încă o dată personalului medical pentru efortul supraomenesc pe care îl face, atât pentru tratarea pacienților, cât și pentru susținerea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19!
Guvernul României este alături de UNICEF în Săptămâna Mondială a Imunizării, pe care o sărbătorim la sfârșitul lunii aprilie, și susține accesul copiilor și adulților la vaccinuri care să le protejeze sănătatea.”