Fortnite: Surpriza pe care Epic Games a Lansat pentru Joc

Fortnite are parte de o noua surpriza foarte interesanta pe care cei de la Epic Games au lansat-o pentru jocul atat de popular, si vorbim despre ceva care a ajuns deja in atentia jucatorilor, adica un nou skin care e facut din vechea harta oferita pentru titlu.

Fortnite are in clipul video de mai sus prezentat acest skin nou care este disponibil chiar acum pentru jucatori, si puteti vedea ca vorbim despre harta vechii lumi virtuale creata de catre Epic Games, si daca voiati sa o vedeti tot timpul, acum aveti ocazia.

Fortnite ofera pentru acest skin inclusiv o sabtie care are o tematica similara, astfel ca avem parte de un kit complet cu care sa ne surprindem prietenii, daca dorim cu adevarat acest lucru, si se pare ca exista deja unii oameni care o fac in joc.

Fortnite are in mod constant parte de schimbari de la Epic Games, iar asta pentru ca e nevoie de imbunatatiri pentru ca jucatorii sa nu uite jocul, mai ales ca nu-l mai pot folosi cu noutatile sale de pe iPhone si Android, ci doar de pe PC-uri si console.

Fortnite va mai avea cu siguranta si alte schimbari importante lansate de catre cei de la Epic Games, asa ca ramane doar sa vedem cat de bune vor fi surprizele care sunt pregatite pentru noi in momentul de fata si cat vom mai avea de asteptat dupa ele.