Telekom: Ce Telefoane, Televizoare Ofera Gratuit in Romania

Telekom libertate

Telekom vrea sa ii surprinda total pe clientii sai din toata Romania, si a decis ca ei sa aiba beneficii pe masura asteptarilor, asa ca le ofera posibilitatea de a primi gratuit telefoane si televizoare. Mai exact, cei de la Telekom le ofera clientilor posibilitatea de a castiga lunar variate modele de telefoane daca isi activeaza factura telefonica, iar cel putin in ianuarie are un Smart TV Philips pregatit pentru cei care decid sa profite de ceea ce are de anuntat operatorul.

Telekom le ofera romanilor posibilitatea de a castiga saptamanal un telefon Samsung GALAXY A20S daca activeaza factura electronica pentru serviciile de care beneficiaza, sau daca decid sa o plateasca online. Lunar cate un telefon iPhone 12 este oferit de catre cei de la Telekom, iar desi luna aceasta ofera un televizor Smart Philips 4K, luna viitoare a decis sa le ofere clientilor un telefon Samsung GALAXY S21 daca participa la aceasta campanie.

Telekom: Ce Telefoane, Televizoare Ofera Gratuit in Romania

Telekom ofera aceste premii ca parte a campaniei pentru Copacul Magenta, cel din care cad o sumedenie de premii pentru cei care vor sa profite de tot ceea ce ofera gratuit compania. Daca va uitati in website-ul celor de la Telekom, veti observa deasemenea ca mai exista si alte premii grozave pe care le puteti primi daca alegeti sa faceti ceea ce spune operatorul pentru a avea sansa de a fi inscrisi in cadrul acestui concurs special disponibil acum.

Telekom desfasoara toata aceasta campanie doar pentru cei care au conturi facute in website-ul sau, si folosesc inclusiv aplicatia MyAccount, cea disponibila pentru orice fel de telefoane mobile. Telekom a pus mare accent pe imbunatatirea semnificativa a aplicatiei MyAccount astfel incat sa le ofere tuturor clientilor cea mai buna experienta pentru administrarea serviciilor de care se bucura, dar si posibilitatea de a castiga premiile mentionate mai sus.

Telekom desfasoara toata aceasta promotie pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca daca n-ati reusit sa profitati inca de premii, ar trebui sa o faceti cat mai puteti.