WhatsApp: Modificarea Surpriza pentru Telefoanele Android

WhatsApp ajustare

WhatsApp a facut o modificare surprinzatoare pentru telefoanele cu sistem de operare Android, una care vine in mod destul de neobisnuit pentru ca in mod normal compania din spatele platformei nu actioneaza asa. Mai exact, cei de la WhatsApp au luat decizia de a implementa in aplicatia pentru telefoanele Android o noua functie care permite reglamrea vitezei de redare a mesajelor vocale le care le primim de la diversii prieteni cu care discutam in platforma.

WhatsApp are aceasta schimbare facuta doar in cazul versiunii beta a aplicatiei pentru telefoanele Android, nu si pentru celelalte versiuni ale aplicatiei sale, ceea ce a surprins multa lume. Aceasta noua functie a fost descoperita cu doar cateva saptamani in urma, insa cei de la WhatsApp au grabit substantial dezvoltarea ei pentru a facilita lansarea cat mai rapida pentru toti utilizatorii care sunt activi in platforma in momentul de fata.

WhatsApp: Modificarea Surpriza pentru Telefoanele Android

WhatsApp ajustare mesaje vocale

WhatsApp are pentru unii dintre cei care folosesc versiunea beta a aplicatiei pentru Android lansata aceasta schimbare interesanta, deci nu toti beta testerii au ocazia de a o folosi pentru a oferi feedback in cazul sau. Asta inseamna ca e posibil ca procesul de dezvoltare al acestei functii sa mai dureze cateva saptamani bune pana cand WhatsApp va decide ca ea este suficient de bine pregatita pentru a fi lansata in mod public pentru telefoanele iPhone si Android.

WhatsApp va lansa aceasta functionalitate speciala inclusiv pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone in momentul in care va considera ca ea este suficient de bine pregatita, dar deocamdata ea ramane in Android. Nu se stie nici daca vor exista mai multe optiuni in ceea ce priveste alegerea vitezei de redare a mesajelor vocale primite prin WhatsApp, dar orice este posibil din moment ce compania vrea sa le ofere utilizatorilor cat mai multe optiuni pentru folosirea ei.

WhatsApp mai are foarte multe alte functii importante in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, dar cand anume le va lansa pentru noi toti, deocamdata nu stie mai nimeni, din pacate.