DIGI Mobil: Decizia Oficiala si o Schimbare pentru Romania

DIGI Mobil agresivitate

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra in momentul de fata, si stiti deja ca face parte din grupul RCS & RDS, avand aproape 4 milioane de clienti in toata tara. DIGI Mobil a inceput anul 2021 in forta din toate punctele de vedere, avand oferte surprinzator de bune pentru romanii din toata tara, iar decizia de a le oferi cel mai probabil are la baza concurenta foarte serioasa pe care i-o face Telekom in momentul de fata.

DIGI Mobil incearca sa le ofere celor aproape 4 milioane de clienti din toata Romania doar cele mai bune servicii, si cea mai buna experienta, iar decizia de a veni cu oferte si mai bune e una care n-ar trebui sa surprinda. Cei de la DIGI Mobil au reusit sa-si creasca in mod constant baza de clienti din Romania multumita portarilor pe care le-au inregistrat constant in retea, chiar daca multi dintre clienti au plecat la scurt timp dupa ce au fost preluati.

DIGI Mobil: Decizia Oficiala si o Schimbare pentru Romania

DIGI Mobil vrea totusi sa fie si mai competitiv in conditiile in care Telekom s-a gandit ca n-ar fi o idee rea sa-si reduca preturile pana la valori foarte apropiate de cele ale operatorului RCS & RDS. In aceste conditii, DIGI Mobil a avut deja cateva campanii promotionale de portare in 2021, cea mai recenta fiind in continuare in desfasurare, timp de aproape o luna de zile, iar asta cel mai probabil a adus zeci de mii de clienti in reteaua sa, cam asa cum se intampla de obicei.

DIGI Mobil va mai anunta cel mai probabil si alte campanii promotionale pentru clientii din Romania in cursul urmatoarelor luni, iar asta pentru ca Telekom nu se va “da batut” in lupta pentru a atrage mai multi clienti. DIGI Mobil are totusi o problema foarte mare in pastrarea clientilor care vin in retea, calitatea serviciilor sale nefiind cea mai buna dintre toate cele oferite de catre operatorii romani, iar asta se vede in rata de plecare din reteaua sa.

DIGI Mobil se lupta serios cu Telekom pentru piata din Romania, insa cel mai probabil are nevoie de mai mult pentru a reusi sa si aiba succes in tara noastra si in anul 2021.