RCS & RDS: Surprize Oficiale Anuntate pentru Clientii Romani

RCS & RDS traficanti

RCS & RDS a anuntat in mod oficial o serie de surprize pentru clientii din Romania in acest weekend, operatorul de telecomunicatii continuand traditia de a incerca sa le ofere romanilor ceea ce asteapta. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat pentru acest weekend o serie noua de filme speciale care vor fi disponibile in cadrul Film Now, atat prin DIGI Online, cat si prin transmisiune directa pe canalul de televiziune pe care clientii il pot accesa doar daca activeaza extraoptiunea dedicata pentru el la companie.

RCS & RDS spune ca in acest weekend prin Film Now a transmite inclusiv filmele Curierul Traifcantilor, Justitie pe cont propriu si Agenti aproape perfecti pentru toti abonatii. Desi primul dintre ele a fost deja transmis, in mod normal cei de la RCS & RDS ar trebui sa le ofere pentru vizualizare inclusiv prin DIGI Online, acolo unde a inclus de obicei filmele speciale pe care le-a promovat pentru vizualizare in randul clientilor care ii folosesc serviciile.

RCS & RDS: Surprize Oficiale Anuntate pentru Clientii Romani

RCS & RDS nu le permite clientilor sa vada aceste filme nici macar prin DIGI Online daca nu au Film Now deja activat pentru abonamentul de televiziune, astfel ca e important sa stiti inclusiv acest lucru. Limitarea vine in baza faptului ca RCS & RDS nu poate oferi acces gratuit la acest continut pentru care plateste licente, astfel ca e nevoita sa restrictioneze accesul doar pentru cei care platesc in mod efectiv pentru a vedea filmele transmise prin Film Now.

RCS & RDS limiteaza deasemenea posibilitatea de a vedea acest continut doar la Romania, astfel ca daca va aflati intr-o alta tara, nu veti putea sa urmariti absolut nimic, din pacate. Si acest lucru este normal pentru ca exista peste tot restrictii de streaming care vizeaza doar urmarirea continutului din Romania, iar asta deoarece el este licentiat pentru transmitere exclusiv in tara noastra, asa ca nu poate fi vazut si de altundeva.

RCS & RDS are mai multe detalii despre extraoptiunea Film Now disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate detaliile necesare.