LIDL Romania: Decizia Oficiala de Ultima Ora pentru Clienti

LIDL Romania programare

LIDL Romania a anuntat in mod oficial o decizie de ultima ora pentru clientii sai din toata tara, si este important sa stiti ce se schimba pentru magazinele din toata tara in zilele urmatoare. Cei de la LIDL Romania au anuntat schimbari pentru programul magazinelor din toata tara in perioada Pastelui, care in acest an coincide cu 1 mai, astfel ca foarte multa lume va sarbatori in toata tara, si va dori sa fie aprovizionata cu produsele pe care le iubeste.

LIDL Romania incearca sa faca in asa fel incat toti clientii sai sa se poata bucura de cea mai buna experienta posibila in magazinele sale, insa avand in vedere ceea ce vom sarbatori cu totii, era normal ca programul sa fie modificat. LIDL Romania spune ca in zilele de 29 si 30 aprilie programul tuturor magazinelor sale va fi cel normal, luand aici in considerare si orice fel de restrictii din Romania bazate pe ratele de incidenta din diversele localitati.

LIDL Romania: Decizia Oficiala de Ultima Ora pentru Clienti

LIDL Romania programare paste

LIDL Romania spune ca in ziua de 1 mai programul magazinelor sale va fi limitat pana la ora 18:00, iar aici nu mai conteaza ratele de incidenta, pentru ca in localitatile cu cele mai grave situatii magazinele se inchideau oricum la 18:00. Pe 2 si 3 mai magazinele LIDL Romania din toata tara vor fi inchise, astfel ca in prima si a doua zi de Paste lucrurile se vor desfasura la fel ca in orice alt an, lucru pe care desigur ca foarte multi il anticipati de ceva vreme.

LIDL Romania le va permite romanilor sa-si cumpere produsele dorite in zilele dinaintea Pastelui, urmand ca dupa aceea sa existe acele zile libere, iar din data de 4 mai situatia ar trebui sa revina la normal. Acelasi lucru s-a intamplat si in cursul anului trecut in magazinele LIDL Romania din toata tara, astfel ca nu e nimic deosebit fata de ceea ce am vazut atunci, dar fix acelasi lucru se intampla in fiecare an cand vine vorba despre sarbatoarea Pastelui.

LIDL Romania a facut din timp anuntul cu privire la felul in care se modifica programul tuturor magazinelor sale, asa ca e bine sa va programati din timp vizita in oricare dintre locatii.