CEC Bank: Avertismentul Oficial de Ultima Ora pentru Clienti

CEC Bank apelare

CEC Bank a emis astazi un nou avertisment oficial de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, unul despre care trebuie sa stie toata lumea pentru ca aduce in atentie o problema foarte grava. In ultimele saptamani cei de la CEC Bank au tot emis avertismente pentru clienti, iar cel de astazi vizeaza situatia in care o persoana necunoscuta apeleaza un client si ii cere datele de logare in aplicatia pentru mobile banking, ceva ce nimeni n-ar trebui sa ofere.

CEC Bank a lansat acest avertisment cel mai probabil pentru ca exista destui clienti care s-au plans ca au fost contactati pentru a oferi aceste informatii, si acum li se spune iar ca nu ar trebui sa o faca. CEC Bank spune ca angajatii sai nu suna oamenii pentru a le cere informatii cu privire la datele de logare in conturile aplicatiilor pentru mobile banking, asa ca nu ar trebui sa le ofere pentru ca banii le pot fi furati foarte usor de necunoscuti.

CEC Bank: Avertismentul Oficial de Ultima Ora pentru Clienti

CEC Bank incearca sa ii protejeze pe clientii sai de persoanele de rea credinta care se folosesc de diverse tehnici de convingere pentru a obtine informatii cu privire la datele de logare in conturile oamenilor. Dupa ce obtin aceste informatii, acele persoane pot transfera bani din conturile clientilor CEC Bank ca si cum acestia din urma ar face-o, iar acesti bani sunt foarte greu de recuperat, de obicei doar cu plangeri facute la politie, si multa asteptare.

CEC Bank vrea sa ii ajute pe clientii sai sa nu ajunga in situatii de acest gen, situatii in care ar putea avea banii furati si ar putea ramane fara ei pentru perioade lungi de timp, ceea ce e un inconvenient major pentru oricine. CEC Bank este constienta de faptul ca romanii nu stiu intotdeauna sa faca diferenta dintre o cerere legitima venita de la banca, si angajatii sai, sai de la persoane necunoscute, asa ca avertismentele acestea sunt necesare.

CEC Bank va mai face cu siguranta si alte avertismente in viitor daca problemele vor continua, asa ca trebuie doar sa avem grija pentru a nu ne lasa pacaliti de situatiile acestea.