Indemnul de la Guvernul Romaniei pentru Milioane de Oameni

0

Indemnul Guvernul Romaniei vaccinare

Guvernul Romaniei, prin vocea primului-ministru, Florin Citu, are un indemn foarte important pentru milioane de romani din toata tara, unul despre care ar trebui sa stie acum toti cei care isi doresc cu nerabdare sa revina la normalitate cat mai rapid.

Guvernul Romaniei le spune romanilor ca doar prin vaccinare putem reveni la ceea ce a fost o data, si e nevoie de macar 10 milioane de romani vaccinati pana la 1 august pentru a se putea vorbi despre renuntarea la masurile de preventie impuse acum.

“În Duminica Floriilor vă doresc tuturor multă sănătate și încredere. Iar celor care vă serbați onomastica, la mulți ani!
Știu că aveți nevoie de speranță, după un an de pandemie. Dar speranța noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluție.
Mulțumesc tuturor pentru gândurile voastre bune. Cum am spus și la ziua mea de naștere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate. Și primul pas este să atingem ținta de 10 milioane de români vaccinați până la 1 august.”