Android: Doua Schimbari Importante ale Google in Telefoane

Android raspuns

Android are parte de doua noi schimbari foarte importante pentru telefoane oferite de catre compania Google, ea dorind sa le ofere utilizatorilor din toata lumea imbunatatiri majore cat mai rapid. Cea mai noua versiune beta a Android 12 contine modificarile acestea pe care Google le-a pregatit de ceva vreme, si vorbim despre noutati foarte interesante pe care compania americana le are.

Android are in primul rand imbunatatit modul in care dezvoltatorii de aplicatii acceseaza senzorii din telefoane pentru a oferi feedback haptic in momentul in care ele sunt folosite de catre utilizatori. Google mentioneaza in lista de noutati pentru noul build beta al versiunii 12 pentru Android ca dezvoltatorii pot oferi feedback de acest gen pentru mai multe actiuni care se fac in aplicatii, si totul pentru ca oamenii sa aiba o experienta cat mai buna cand le folosesc.

Android: Doua Schimbari Importante ale Google in Telefoane

Android are deasemenea facute modificari pentru felul in care functioneaza camerele, astfel ca acum exista suport mai bun pentru senzorii de foarte mare rezolutie, precum cei din Samsung GALAXY S21. Multumita unor API-uri speciale implementate in versiunea 12 a Android de catre Google, dezvoltatorii de aplicatii pentru camerele telefoanelor vor putea oferi mai multe functii pentru ca oamenii sa poata beneficia de senzorii de imagine mai buni.

Android are deasemenea facute modificari inclusiv pentru felul in care sunt afisate notificarile pentru apelurile primite de catre utilizatori in propriile telefoane mobile, acestea fiind mai usor de perceput acum. Cei de la Google fac deasemenea modificari pentru felul in care sunt afisate notificarile in Notifications Center, astfel incat oamenii sa poata vedea mai usor cate dintre ele au fost grupate de catre Android intr-un singur chenar.

Android are toate aceste modificari implementate in cel mai recent build beta disponibil pentru toata lumea, insa ramane de vazut in ce masura schimbarile vor fi oferite in mod oficial de catre Google in vara.