DIGI Romania: Anuntul Oficial, ce Transmite Clientilor Acum

DIGI Romania semifinale

DIGI Romania a publicat un nou anunt oficial pentru clientii sai din toata tara, si vorbim despre o veste care mai mult ca sigur va bucura foarte multi romani care-i folosesc acum serviciile. Cei de la DIGI Romania ii anunta pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca au posibilitatea de a urmari semifinalele din Champions League in format 4K, Ultra HD, pe televizoarele pe care le folosesc, ceva ce nu e disponibil chiar la toti operatorii de telecomunicatii.

DIGI Romania le spune clientilor romani din toata tara ca pot avea ceva ce la alti operatori de telecomunicatii nu au cum sa aiba, mai exact acces la posibilitatea de a urmari aceste meciuri la calitate inalta. Cei de la DIGI Romania listeaza mai jos partidele despre care vorbim, adica doua meciuri de tip tur – retur intre PSG si Manchester City, ele fiind transmise in zilele de 28 aprilie si 4 mai, plus inca un altul intre Chelsea si Real Madid, transmis pe 5 mai.

DIGI Romania: Anuntul Oficial, ce Transmite Clientilor Acum

DIGI Romania semifinale Champions League

DIGI Romania transmite toate meciurile acestea prin intermediul propriului post de televiziune DIGI 4K, astfel ca nu trebuie sa cautati Eurosport 4K pentru a putea urmari cele trei meciuri. Desigur ca pentru a putea vedea meciurile pe care DIGI Romania le transmite e nevoie sa aveti un televizor care este capabil sa redea meciurile in format 4K in momentul de fata, altfel degeaba activati extraoptiunea pentru ca nu veti putea vedea nimic, din pacate.

DIGI Romania spune foarte clar acest lucru in pagina speciala prin care le ofera tuturor romanilor posibilitatea de a se bucura de acest serviciu special, asa ca trebuie doar sa va uitati acolo. DIGI Romania ofera DIGI 4K de foarte multa vreme pentru clientii sai din toata Romania, asa ca exista deja foarte multi romani care au apreciat serviciul pana in momentul de fata, iar asta pentru ca in realitate oferta este una foarte buna.

DIGI Romania permite activarea DIGI 4K la pretul de doar 5 LEI pe luna, insa in acesti bani primiti acces inclusiv la Eurosport 4K, un alt post foarte important pentru foarte multa lume.