BRD Romania: Schimbarea Oficiala Anuntata Tuturor Clientilor

0

BRD Romania indeplinire

BRD Romania a anuntat o surpriza foarte mare pentru clientii din toata tara, una despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca vine ca o veste grozava pe care foarte multi romani o asteptau de mult. Mai exact, cei de la BRD Romania au anuntat in mod oficial faptul ca ai sai clienti cu telefoane Android au in sfarsit posibilitatea de a face plati mobile prin Google Play cu unele dintre cardurile pe care le-a emis BRD Romania pana acum.

BRD Romania a luat din nou o decizie care a generat supararea multor clienti, mai exact a decis sa permita doar folosirea cardurilor Mastercard si Maestro pentru plati mobile prin Google Play, nu si a celor VISA. Aici e o problema pe care am vazut-o inclusiv in cazul Apple Pay, aceeasi delimitare fiind facuta de catre cei de la BRD Romania pentru clienti, si desigur ca putina lume a fost bucuroasa sa auda ca doar anumite carduri pot fi folosite.

BRD Romania: Schimbarea Oficiala Anuntata Tuturor Clientilor

BRD Romania spune ca oricine isi poate adauga cardul Maestro, sau Mastercard, prin aplicatia YOU pentru plati folosind Google Play, insa totul poate fi facut direct din Android, daca e nevoie. Asta inseamna ca e oricine se poate bucura de plati mobile rapide si facute in siguranta de pe telefoanele Android folosind cardurile BRD Romania, insa desigur ca e nevoie sa treceri prin procesul complet de adaugare al cardului pentru a-l putea folosi.

BRD Romania incearca sa ajunga din urma bancile celelalte din Romania, care ofera deja de ceva vreme servicii similare pentru clientii din toata tara, si chiar mai complete. BRD Romania e una dintre putinele, daca nu chiar singura, banca la care vedem restrictii pentru tipurile de carduri care pot fi folosite pentru platile mobile, si desigur ca asta nu e de ajutor pentru clientii care asteptau de multi ani de zile sa aiba asa ceva disponibil, iar acum e oferit limitat.

BRD Romania are detalii pe website-ul propriu despre inrolarea propriilor carduri pentru folosire cu Google Play, sa ca trebuie doar sa va uitati acolo pentru a vedea exact ce aveti de facut.