Orange: Veste pentru Milioane de Clienti, ce Ofera Gratuit

Orange subteran

Orange are o noua veste foarte buna pentru milioanele de clienti din toata tara, spunandu-le acestora ce le ofera gratuit timp de o saptamana pentru ca ii folosesc serviciile in momentul de fata. Desi nu este prima oara cand are o surpriza de acest gen, cei de la Orange le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de acces gratuit timp de o saptamana la aplicatia Orange Games, cea care are foarte multe jocuri gratuite oferite.

Orange a avut de-a lungul timpului diverse perioade de gratuitate pentru acest serviciu, iar de ceva vreme se limiteaza la o saptamana pentru a le oferi oamenilor timp suficient pentru a o testa. Orange promoveaza aceasta aplicatie ca una in care jocurile sunt disponibile gratuit, in baza unui abonament lunar de 1.18 euro, ele neavand reclame sau in-app purchase-uri, astfel ca oamenii se pot bucura de o experienta cat se poate de normala.

Orange: Veste pentru Milioane de Clienti, ce Ofera Gratuit

Orange promoveaza jocul Subway Surfers, care in aplicatia sa este disponibil intr-o versiune simplificata, fara reclame si in-app purchase-uri, deci e mai usor de jucat decat oricare dintre celelalte titluri disponibile. Pe de alta parte, Subway Surfers, este un titlu extrem de popular care ii poate purta pe clientii Orange in diverse orase din intreaga lume, si merita fara discutie incercat pentru ca este un titlu de exceptie pe care nu trebuie sa il ratati.

Orange a inercat sa le ofere clientilor o aplicatie care sa le aduca o experienta de joc pe masura asteptarilor pe care le au, fara sa cheltuie bani constant pentru a se bucura de titlurile favorite. Orange a fost laudata pentru aplicatia pe care a facut-o, si asta e normal din moment ce vorbim despre un titlu menit sa ofere acces la jocuri foarte bune, dar fara bataile de cap ale reclamelor sau in-app purchase-urilor, de care multi oameni vor sa scape.

Orange distribuie aplicatia pentru iPhone si Android prin intermediul magazinelor de aplicatii, asa ca doar de acolo o puteti instala in dispozitivele voastre chiar acum.