Vodafone: Ce Pot Primi Romanii Gratuit Timp de 2 Ani de Zile

Vodafone continut

Vodafone continua sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de gratuitate timp de 2 ani de zile pentru un beneficiu foarte important despre care ei ar trebui sa stie acum. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa le ofere in continuare romanilor posibilitatea de a se bucura de gratuitate timp de 2 ani de zile pentru HBO si HBO Go daca aleg sa contracteze unul dintre pachetele de internet si televiziune pe care compania le ofera acum.

Vodafone ofera inclusiv reduceri pentru pretul lunar al acestor abonamente, in anumite cazuri ele fiind de 50%, insa chiar si asa, nu se renunta la cele 24 de luni de acces gratuit la HBO si HBO Go. Vodafone stie foarte bine cat de important este pentru clienti sa beneficieze de servicii de calitate, iar gratuitatea pentru unele dintre ele este un bonus de care oricare dintre clienti vor sa se bucure oricand, asa ca oferta speciala e o veste extrem de buna.

Vodafone: Ce Pot Primi Romanii Gratuit Timp de 2 Ani de Zile

Vodafone a anuntat inca de acum cateva saptamani bune ca le ofera clientilor din toata Romania acces gratuit timp de 24 de luni la HBO si HBO Go in Romania cu anumite abonamente din oferta sa. Mentinerea acestei promotii vine doar sa ne arate ca Vodafone vrea doar sa le ofere romanilor ceva ce nu primesc de la alti operatori de telecomunicatii, si ceva care poate veni ca un beneficiu extrem de mare, mai ales ca accesul e disponibil inclusiv online.

Vodafone nu este singurul grup de telecomunicatii care le ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de acces gratuit la HBO si HBO Go pentru o anumita perioada de timp, dar ofera cea mai lunga perioada de gratuitate. Aceasta este o veste excelenta pentru toti cei care sunt dornici sa urmareasca tot ceea ce este transmis pe HBO si HBO Go, in cazul platformei online continutul fiind disponibil fara intrerupere, iar abonatii Vodafone se pot bucura de tot.

Vodafone are aceasta ofera disponibila pentru clientii care inca nu au un abonament de internet si televiziune, sau pentru romanii care vor sa-i devina clienti, asa ca poti profita oricand de tot.