iOS 14.5 va fi Lansat in Aceasta Seara pentru iPhone si iPad

iOS 14.5 lansare

iOS 14.5 va fi lansat peste doar o ora pentru iPhone, iPad, iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare fiind pregatita pentru a fi oferita tuturor oamenilor undeva in jurul orei 20:00, asa cum se intampla cu fiecare lansare majora a sistemului de operare.

iOS 14.5 va fi lansat pentru toata lumea la ora 20:00, astfel ca daca il asteptai de ceva vreme, ar fi timpul sa faci un backup telefonului, sau tabletei, pentru a te pregati sa instalezi actualizarea importanta la care Apple a lucrat timp de aproape 3 luni de zile.

iOS 14.5 va veni cu mai multe schimbari, una dintre cele mai importante dintre ele avand legatura cu bateria iDevice-urilor, starea de sanatate a acestora urmand a fi recalculata de iOS, si e posibil sa fie imbunatatita, pentru ca performantele sa fie mai bune.

iOS 14.5 va aduce suport pentru dual SIM in seria iPhone 12 chiar si cand telefoanele sunt folosite in retele 5G, noi functii pentru Apple Maps “imprumutate” de la Waze, plus o multitudine de alte noutati interesante de care toata lumea se va putea bucura.

iOS 14.5 va fi pus in distributie cel mai probabil foarte aproape de ora 20:00, dar e posibil ca atunci sa se faca destul de greu descarcarile, asa ca s-ar putea sa fie nevoie sa aveti ceva mai multa rabdare pana cand veti putea efectiv sa descarcati actualizarea.