BCR Romania: Obligatia Oficiala Inca Impusa pentru Clienti

BCR Romania protectie

BCR Romania inca impune o obligatie foarte importanta pentru clientii sai din toata tara, si e nevoie sa stiti ce anume face banca pentru ca veti fi direct afectati de ceea ce ea cere. Mai exact, cei de la BCR Romania le cer in continuare clientilor din toata tara sa faca o programare inainte de a merge intr-una dintre locatiile sale, iar asta pentru a ii proteja atat pe clientii, cat si pe angajatii care lucreaza, ajung, zilnic in oricare dintre aceste locatii.

BCR Romania a impus aceasta obligatie oficiala de foarte multa vreme pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in ideea de a ii ajuta pe acestia sa ramana in siguranta cand merg la banca. Pandemia de Coronavirus a impus luarea unor asemenea masuri pentru a ii proteja pe toti oamenii, si vorbim despre peste 6 luni de zile de cand BCR Romania impune ca toti clientii sai sa faca o asemenea programare inainte de a ajunge intr-o locatie de-a sa.

BCR Romania: Obligatia Oficiala Inca Impusa pentru Clienti

BCR Romania protectie clienti

BCR Romania are tot interesul ca oricare dintre angajatii si clientii sai sa fie in deplina siguranta in momentul in care merg intr-una dintre locatiile sale, iar programarea se poate face online, sau telefonic. BCR Romania are in website-ul sau toate informatiile necesare pentru a face o programare pentru a ajunge intr-o locatie de-a sa, inclusiv un formular care ne permite sa facem totul in doar cateva minute pentru a fi in deplina siguranta daca avem nevoie de serviciile bancii.

BCR Romania nu e singura banca la care vedem ceva de acest gen impus pentru clientii care au nevoie sa ajunga intr-o sucursala, cel putin cei de la ING Bank impunand o masura similara. Ideea in baza careia sunt impuse aceste masuri de catre banci sunt foarte bune, iar cei de la BCR Romania nu fac altceva decat sa incerce sa-i ajute pe oamenii care au nevoie sa ajunga intr-o locatie de-a sa pentru a rezolva orice fel de probleme le sunt puse in fata.

BCR Romania nu a renuntat la aceasta masura pentru vreun moment din momentul in care a impus-o, si e improbabil ca acest lucru sa se schimbe pana in momentul in care numarul de cazuri zilnice de Coronavirus va scadea simtitor.