Netflix: Serialul care a Infuriat Abonatii din Intreaga Lume

Netflix extravaganta

Netflix nu este straina de controverse, cea mai mare platforma de streaming video la cerere fiind de cateva ori implicata in probleme care au dus la scandaluri ce au fost intens mediatizate in intreaga lume. Acum vorbim despre unul nou care are in centru un serial pe care Netflix l-a contractat, acesta avand denumirea Hype House, iar in centrul sau stau diverse persoane care au avut succes in cadrul platformei de socializare TikTok de-a lungul timpului.

Netflix a hotarat ca e timpul sa acorde atentie fenomenului care a cuprins peste 1 miliard de oameni din intreaga lume, asa ca prezinta in serialul sau nou vietile catorva persoane de succes de pe TikTok. Problema este ca unele dintre aceste persoane au fost deasemenea in centrul unor controverse, si probabil de asta au avut atat de mult succes pe TikTok, cei de la Netflix dorind totusi sa le arate oamenilor ce inseamna sa ai succes in platforma de socializare.

Netflix: Serialul care a Infuriat Abonatii din Intreaga Lume

Netflix prezinta viata petrecuta impreuna intr-o casa de catre vedete ale TikTok care au fost implicate in diverse scandaluri de-a lungul timpului, unul fiind inclusiv acuzat de abuz sexual. In vara anului trecut serialul celor de la Netflix a fost iar in centrul atentiei dupa ce vedetele care filmau in casa au organizat o petrecere pentru a-l sarbatori pe unul dintre tiktokeri, ignorand restrictiile pentru Coronavirus, ceea ce ar fi dus la infectarea multor persoane.

Netflix s-a uitat cel mai probabil cu atentie la toata valva facuta in mediul online in legatura cu serialul sau, dar a decis sa continue proiectul, deci serialul va fi lansat candva pentru abonati. Decizia celor de la Netflix nu e tocmai surprinzatoare, iar asta pentru ca in general marile case de productie actioneaza similar chiar daca actorii pe care-i contracteaza sunt controversati, asa ca va fi interesant de vazut cum va arata in final productia.

Netflix are experienta cu scandalurile de acest gen, iar de obicei compania se foloseste de toata aceasta atentie pentru a creste popularitatea de care au parte productiile sale.