WhatsApp: Schimbarile Importante din Urmatoarele Saptamani

WhatsApp saptamani

WhatsApp se pregateste sa faca o serie de schimbari extrem de importante pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iar in baza lor urmeaza sa avem parte de multe surprize oferite. Mai exact, cei de la WhatsApp au reinceput sa ii alerteze pe utilizatori in legatura cu faptul ca trebuie sa accepte termenii si conditiile noi de utilizare pentru aplicatia de mesagerie, altfel vor avea accesul blocat la conturi, ceva ce nimeni nu-si doreste.

WhatsApp a incercat la inceputul anului sa faca o miscare similara indreptata impotriva utilizatorilor sai, si nu a prea avut succes, in urma scandalului de atunci fiind luata decizia de a se renunta la modificari. Ei bine, pe 15 mai urmeaza sa fie reimpusa modificarea uriasa pregatita pentru toata lumea, cei de la WhatsApp reincepand sa afiseze alerta de acceptare a termenilor, iar inainte de 15 mai va mai oferi si alte surprize importante pentru toata lumea.

WhatsApp: Schimbarile Importante din Urmatoarele Saptamani

WhatsApp are in pregatire o varietate de schimbari majore pe care le va oferi pentru clientii din toata lumea inainte de 15 mai, si multe dintre ele vor veni rapid pentru ca lumea sa nu refuze sa-i accepte noii termeni. Dintre toate schimbarile la care WhatsApp lucreaza in momentul de fata, poate cea mai importanta este cea legata de posibilitatea de interconectare a mai multor dispozitive la acelasi cont ,si e de asteptat ca aceasta modificarea sa ne fie oferita cat se poate de curand.

WhatsApp va convinge foarte multa lume sa accepte noii termeni si conditii de utilizare pentru platforma sa daca va lansa acest sistem cat mai rapid, insa deocamdata nu se stie in ce masura el poate fi oferit, sau nu. WhatsApp il testeaza de mai bine de jumatate de an, iar in baza a ceea ce stim acum, inca e nevoie de lucru pentru ca el sa fie pregatit oficial pentru lansare.

WhatsApp ar mai putea oferi totusi noi optiuni pentru mesajele care dispar, posibilitatea de a modifica viteza de redare a mesajelor audio, optiunea de a vedea Instagram Reels, o noua interfata pentru citirea ulterioara a mesajelor primite, si multe altele.