Android: Schimbare Complet Neasteptata a Google in Telefoane

Android recuperare

Android urmeaza sa aiba o schimbare complet neasteptata implementata pentru telefoanele oamenilor din intreaga lume, dar ea e una care a fost ceruta in trecut de catre unii dintre utilizatori. Mai exact, cei de la Google testeaza in momentul de fata posibila implementare a unui cos de gunoi pentru Android, asa cum exista cate unul in Windows si Mac de foarte multa vreme, si asta ar putea fi o veste excelenta pentru foarte multa lume.

Android are descoperita in versiunea 12 ceea ce pare a fi un cos de gunoi in care ar urma sa fie salvate fisierele care sunt sterse de catre utilizatori, doar ca aceasta stergere ar fi una temporara, nu permanenta. Fix acelasi lucru se intampla inclusiv in Windows si Mac, acolo unde fisierele sterse ajung in cosul de gunoi, daca nu se alege stergerea permanenta, ele putand fi recuperate, iar in Android am putea sa vedem o functionalitate similara foarte curand.

Android: Schimbare Complet Neasteptata a Google in Telefoane

Android recuperare cos gunoi

Android nu are deocamdata implementata in versiunea 12 o functie care sa permita recuperarea fisierelor sterse de catre utilizatorii de telefoane, dar din moment ce exista un cos de gunoi, ea va veni cu siguranta. Desigur ca inca nu stim de cat timp va fi nevoie pentru ca aceasta functionalitate sa fie implementata, dar din moment ce a fost descoperit cosul de gunoi in Android, e clar ca vine si o schimbare mult mai mare pentru utilizatorii din toata lumea.

Android are aceasta schimbare in lucru de ceva vreme pentru toata lumea, si este de asteptat ca ea sa fie oferita cat mai curand, desigur daca va fi si pregatita pentru a fi oferita asa cum trebuie. E greu de spus daca atunci cand Android 12 va fi lansat va veni cu aceasta modificare, lansarea fiind asteptata undeva prin august, dar orice devine posibil in momentul de fata, mai ales ca Google lucreaza intens la multe functii noi pentru utilizatori.

Android urmeaza sa mai aiba cateva actualizari facute pentru versiunea 12, care e testata acum in format beta, asa ca mai mult ca sigur vom mai afla diverse noutati majore la care se lucreaza.