Netflix: Oficial, Noua Schimbare Lansata Azi in Toata Lumea

Netflix ruleaza

Netflix a lucrat ceva timp la o surpriza pentru abonatii din toata lumea, iar aceasta a fost lansata in mod oficial astazi pentru ei, deci ne putem bucura de o schimbare care s-ar putea sa fie foarte utila pentru multi. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa lanseze pentru toata lumea care foloseste platforma de pe televizoare o noua functie numita Play Something, ea fiind testata pana recent cu diversi abonati din intreaga lume, insa doar pe televizoare.

Netflix a gandit aceasta functie pentru a ii ajuta pe abonatii din toata lumea sa gaseasca mai usor ceva de urmarit in cadrul platformei sale, iar asta pentru ca ea are menirea de a reda continut in mod aleator. Netflix afiseaza butonul Play Something chiar din pagina de selectie a profilului abonatilor, astfel ca puteti decide de acolo daca vreti sa vedeti ceva ales de catre platforma in baza a ceea ce crede ca ar fi de fapt intereslee voastre in materie de continut.

Netflix: Oficial, Noua Schimbare Lansata Azi in Toata Lumea

Netflix ruleaza ceva

Netflix afiseaza deasemenea butonul pentru Play Something inclusiv in pagina in care este vizibil continutul disponibil in cadrul platformei de streaming video la cerere, deci puteti sa accesati inclusiv de acolo aceasta functie. Netflix ne permite sa sarim peste oricare dintre alegerile sale si sa trecem la alta daca cea care ne este afisata nu ne place, asa ca nu trebuie in mod neaparat sa vedem doar ceea ce crede platforma ca am dori sa urmarim cand o folosim.

Netflix a testat aceasta functionalitate inclusiv in website-ul accesibil de pe orice fel de terminale, dar se pare ca a decis sa ofere totul doar pentru televizoare in momentul de fata. Netflix va aduce functia inclusiv pe telefoane si tablete la un moment dat, atat pe iPhone, cat si pe Android, insa trebuie sa avem rabdare pentru ca expansiunea sa fie facuta inclusiv la aceste tipuri de dispozitive, ceea ce ar fi o veste grozava pentru noi toti.

Netflix nu a anuntat deocamdata cand anume vrea sa lanseze aceasta functie noua chiar si pe telefoane si tablete, dar probabil ca va veni in curand un anunt care va dezvalui si acest lucru.