Guvernul Romaniei: Revenirea la Normal din 1 Iunie e in Plan

Guvernul Romaniei are un plan sa porneasca revenirea la normalitate in tara noastra incepand cu data de 1 iunie, ceva ce am mai auzit, si tot continuam sa auzim pentru ca e nevoie de vaccinarea mai multor oameni inainte ca acest lucru sa se intampla.

Guvernul Romaniei vrea sa redeschida toate restaurantele din Romania, si nu numai, incepand cu data de 1 iunie, un comitet interministerial fiind deja format in ideea de a stabili planul pentru revenirea la normalitate, dar totul depinde de rata de vaccinare.

“Noi vom redeschide sau avem acest plan de a reveni la normalitate de la 1 iunie și eu cred că asta doresc toate restaurantele din România sau cei din activitatea HoReCa, să revină la normalitate, oamenii să fie angajați, să lucreze, să primească un salariu.

De aceea avem această campanie de vaccinare și o accelerăm în această perioadă, ca la 1 iunie să putem să revenim la normalitate și am dat pentru acest sector câteva indicii, câteva propuneri. Chiar în acest moment Comitetul interministerial se întâlnește și veți vedea că sunt mai multe soluții pe masă.”