DACIA Logan 3: Modelul Special care Inca nu a fost Lansat

DACIA Logan 3 pastrare

DACIA Logan 3 este unul dintre cele doua modele extrem de populare de masini pe care cei de la DACIA le vand in momentul de fata, iar asta pentru ca foarte multe schimbari au fost implementate pentru ele. In ciuda schimbarii cam totale a DACIA Logan 3 fata de modelul anterior, ceva a lipsit din versiunea lansata la inceputul acestui an, dar e posibil ca aceasta omisiune sa fie totusi una de scurta durata, conform zvonurilor cele mai recente.

DACIA Logan 3 poate fi lansata intr-o versiune hibrid, si stim asta pentru ca DACIA Logan 2022, adica versiunea combinata intre Lodgy si MCV, va fi lansata anul viitor cu fix aceasta noutate majora. Stim deja ca acest model special al DACIA Logan 3 va fi disponibila intr-o versiune cu motorizare hibrida, iar asta pentru ca are platforma CMF-B, cea pe care DACIA poate folosi acest tip de tehnologie fara sa faca modificari chiar atat de mari.

DACIA Logan 3: Modelul Special care Inca nu a fost Lansat

DACIA Logan 3 in versiunea hibrida va fi fara discutie mai scumpa decat modelele actuale, iar asta pentru ca implementarea acestei tehnologii nu e chiar atat de ieftina, dar ar putea fi ceva esential pentru cresterea vanzarilor. Avand in vedere succesul pe care DACIA Logan 3 il are in momentul de fata, e improbabil ca o versiune hibrida sa vina in urmatorii 2, sau poate chiar 3, ani, iar asta pentru ca un model de acest gen va fi cel mai probabil tinut pentru o reimprospatare a seriei.

DACIA Logan 3 ar putea fi lansata intr-o versiune hibrida cand vom vedea si un viitor model facelift al seriei, ceea ce e posibil sa se intample in perioada mentionata anterior, sau poate chiar mai tarziu, in functie de vanzari. Totul depinde foarte mult de cum vor evolua vanzarile dupa ce pandemia de Coronavirus se va incheia, insa acum DACIA Logan 3 e foarte populara in multe tari din Europa, la fel ca si Sandero 3, care se descurca si mai bine.

DACIA Logan 3 nu va fi oferita singura intr-o versiune hibrida, ci e foarte probabil ca si Sandero 3 sa fie pusa in vanzare cu aceasta tehnologie foarte importanta pentru cam orice automobil.