DIGI Romania: Atacul Oficial, Problema Reala ce e Ironizata

DIGI Romania mariri

DIGI Romania, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata tara, isi continua strategia pe care a folosit-o in ultimele luni de zile pentru a reusi sa isi creasca numarul de clienti portati in retea. Pentru ca ne apropiem de finalul campaniei sale de portare in reteaua mobila proprie, DIGI Romania a decis sa lanseze un nou atac impotriva operatorilor concurenti Orange si Telekom, si o face la fel ca in cazul mentionarii facturilor marite.

DIGI Romania a decis de aceasta data sa merga pe o cale usor diferita, dar atinge un punct sensibil in relatia dintre milioane de clienti si operatorii de telecomunicatii concurenti. Mai exact, DIGI Romania vorbeste despre problema tarifelor marite peste noapte pentru clientii serviciilor de telecomunicatii din Romania, iar asta s-a intamplat in 2021 atat in cazul clientilor de la Telekom, cat si in cazul clientilor de la Orange, a doua situatie fiind mai serioasa.

DIGI Romania: Atacul Oficial, Problema Reala ce e Ironizata

DIGI Romania mareste foarte rar preturile serviciilor sale, iar ultima oara cand a facut-o, a avut la baza modificari legislative, si acest lucru s-a intamplat acum peste 2 ani de zile. Telekom a facut in 2021 a treia, sau a patra daca nu ma insel, crestere de preturi din ultimii 3 ani de zile, in timp ce Orange a inceput sa migreze clientii, fara sa-i anunte in mod corect, la abonamente mai scumpe, iar cei de la DIGI Romania fac indiferent referire la aceste probleme.

DIGI Romania are dreptate cand spune ca nu mareste preturile abonamentelor de telefonie mobila peste noapte, sau cel putin nu a facut asta in ultimii ani, in contrast cu Orange, sau Telekom. Desigur ca DIGI Romania are oricum preturi mult mai mici pentru serviciile sale, care oricum sunt cu mult inferioare, dar chiar si asa, compania macar nu mareste preturile, desi e bine sa stiti de la inceput ca nu veti avea parte de o experienta la fel de buna in reteaua sa.

DIGI Romania isi va incheia la 30 aprilie campania de portare pentru romanii din toata tara, astfel ca daca inca mai erati interesati de ea, ar fi bine sa profitati de promotii cat inca mai sunt disponibile pentru toata lumea.