DACIA Duster 3: Decizia Oficiala Importanta pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 limitator

DACIA Duster 3 va fi urmatoarea generatie importanta de SUV cu care DACIA va incerca sa atraga mai multi clienti din toata lumea, ea fiind acum in dezvoltare, si fiind pregatita cu foarte multe noutati importante. In ciuda faptului ca DACIA Duster 3 este inca foarte departe de lansare, unele dintre schimbarile care vor fi facute pentru noul SUV sunt dezvaluite incetul, cu incetul, iar astazi vorbim despre una extrem de serioasa pentru toata lumea.

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie lansata cu un limitator de viteza de catre cei de la DACIA, Renault anuntand in mod oficial faptul ca incepand cu anul 2022 toate masinile proprii, si cele ale companiei romanesti, vor avea asa ceva. Renault a decis sa mearga pe aceeasi linie cu Volvo, si sa limiteze viteza maxima a masinilor proprii la 180 km/h, iar DACIA Duster 3 va intra in aceasta categorie, chiar daca oricum viteza era greu de atins cu o masina de la DACIA.

DACIA Duster 3: Decizia Oficiala Importanta pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 va fi limitata la 180 km/h si asta va afecta in principal clientii din Germania, acolo unde exista multe zone pe autostrada in care nu exista limite de viteza, insa in rest impactul va fi mic. In afara Germaniei, in Europa nu aveau oricum unde sa se deplaseze clientii cu viteze atat de mari fara sa riste amenzi foarte mari, si nu doar atat, astfel ca vanzarile DACIA Duster 3 n-ar trebui sa fie afectate de aceasta decizie, care este una extrem de serioasa.

DACIA Duster 3 va avea aceasta masura impusa pentru ca, la fel ca in cazul Volvo, cei de la Renault vor sa puna pret pe siguranta pasagerilor, astfel ca limiteaza viteza maxima de deplasare a masinilor. Acesta este cel mai probabil doar un prim pas inainte ca vitezele maxime sa fie reduse si mai mult pentru siguranta oamenilor, dar aici deja nu vorbim despre ceva sigur, sau ceva ce are neaparat legatura cu DACIA Duster 3, care are oricum motorizari mici.

DACIA Duster 3 va veni cu motoare similare cu cele de acum, care au pana la 150 de cai putere, deci doar cei care isi vor cumpara modele de acest gen ar putea oricum sa ajunga relativ usor la viteze atat de mari.