GTA 6: Anuntul Rockstar de care Toti Fanii s-au Entuziasmat

GTA 6 testare

GTA 6 este in centrul unui anunt care i-a entuziasmat pe fanii din intreaga lume, iar asta pentru ca Rockstar Games pare sa dea de inteles ca este pregatita sa ne ofere ceea ce asteptam de foarte multa vreme, un anunt cu privire la noul sau joc.

GTA 6 ar putea avea procesul de testare inceput de catre cei de la Rockstar Games, iar asta pentru ca studioul care a facut versiunile anterioare ale jocului cauta oameni care sa testeze un joc nou la care compania americana lucreaza in momentul de fata.

GTA 6 ar putea fi acel joc pentru care Rockstar Games angajeaza oameni in momentul de fata, si daca e asa, atunci vorbim despre o veste excelenta pentru toti cei care sunt dornici sa incerce noul titlu pentru ca e posibil ca procesul de dezvoltare sa fie accelerat.

GTA 6 este in productie de cativa ani buni fara ca Rockstar sa se apropie un vreun fel, sau altul, de finalizarea sa pentru a-l lansa in intreaga lume cat mai curand, ceea ce desigur ca nu e chiar pe placul tuturor oamenilor, dar poate ca lucrurile se vor schimba.

GTA 6 este anuntat acum, conform celor mai recente zvonuri, ca avand o data de lansare programata pentru anul 2022, insa nimeni nu stie 100% sigur daca lucrurile se vor intampla asa, sau nu, deci ramane sa vedem ce va anunta Rockstar Games in mod oficial.