Orange: Mesajul Special Oficial de Paste, ce ne da Gratuit

Orange meciuri

Orange a publicat un nou mesaj oficial special de Paste pentru clientii din toata tara, iar asta in conditiile in care el vizeaza milioane de clienti din toata Romania, si vorbeste despre o veste grozava. Mai exact, cei de la Orange ii anunta pe clientii romani din toata tara in legatura cu faptul ca daca sunt microbisti si urmaresc meciurile de fotbal transmise de catre Eurosport, au sansa de a castiga o consola Playstation 4 Pro, cu detalii in aceasta pagina.

Orange a intensificat in ultima perioada mesajele de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, incercand sa le aduca tot mai serios in atentie clientilor faptul ca pot vedea meciurile de fotbal favorite prin canalele sale. Acum merge mai departe, si le ofera tuturor clientilor microbisti sansa de a se uita la meciurile de fotbal favorite transmise de catre Eurosport prin Orange, si ca pot castiga inclusiv o consola Playstation 4 Pro chiar acum.

Orange: Mesajul Special Oficial de Paste, ce ne da Gratuit

Orange e singurul operator de telecomunicatii care ofera in momentul de fata un premiu de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca vorbim despre vesti grozave pentru noi. Orange transmite canalul Eurosport prin abonamentele sale de televiziune, insa cei interesati il pot urmari inclusiv prin Orange TV Go, daca au un cont facut in platforma companiei romanesti, acolo ei putand vedea continutul de oriunde din Romania acum.

Orange stie foarte bine cat de mare este interesul pentru meciurile de fotbal in Romania, asa ca transmite exact ceea ce vor sa vada clientii din toata tara, si ofera premii pentru cei care le urmaresc. Ideea pe care merge Orange in momentul de fata este una extrem de buna, si asta in conditiile in care lupta dintre operatorii de telecomunicatii este tot mai intensa pe piata de televiziune, iar asta pentru ca exista multi clienti de impartit acum.

Orange va mai pune cu siguranta accent pe serviciile sale de televiziune in Romania, si asta ar putea sa ne aduca doar servicii mai bune si mai ieftine in viitor de la operatori.