RCS & RDS: Beneficiul Special Gratuit pentru Multi Clienti

RCS & RDS integrare

RCS & RDS este cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar pentru foarte multi clienti din toata Romania ofera o varietate de gratuitati, dar nu toti stiu despre ele. Cei de la RCS & RDS ofera pentru multi clienti din Romania in mod gratuit la Digi Storage, un serviciu de tip cloud care le permite oamenilor sa-si stocheze fisierele in serverele companiei, si sa le acceseze de oriunde din lume, daca au nevoie de acest lucru.

RCS & RDS a decis sa ofere gratuit acest beneficiu special doar pentru unii dintre milioanele de clienti din toata Romania, mai exact doar cei care platesc abonamente de internet fix de minim 500 Mbps. Cei care fac asta primesc acces gratuit la Digi Storage, iar beneficiul utilizarii acestui serviciu de tip cloud este suplimentat si de faptul ca fisierele de acolo pot fi vazute, sau incarcate, direct din aplicatiile native de administrare a fiserelor din calculatoare.

RCS & RDS: Beneficiul Special Gratuit pentru Multi Clienti

RCS & RDS spune ca Digi Storage permite accesarea fisierelor sale prin WebDav, sau FTP, astfel ca nu este necesara folosirea de aplicatii speciale pentru accesarea fisierelor, sau incarcarea lor. Asta inseamna ca oamenii au acces mult mai simplu la toate datele care sunt disponibile acolo, si totul fara sa isi instaleze vreo aplicatie speciala, iar toate pot fi accesate direct de acolo fara a mai necesita descarcare in calculatoarele noastre, ceea ce e grozav.

RCS & RDS spune deasemenea si ca se poate face backup automat pentru fisierele importante din calculatoarele noastre direct in Digi Storage, si totul la viteze de transfer foarte mari, lucru care este extrem de important. Practic, RCS & RDS ofera gratuit, sau la un pret modic, acces la un serviciu de tip cloud cu spatiu de stocare foarte mare, dar mai important, viteze de transfer uriase pentru datele care sunt stocate acolo de catre clientii sai.

RCS & RDS are mai multe detalii despre acest serviciu disponibile direct pe website-ul sau, asa ca puteti citi acolo toate informatiile de care sunteti interesati in momentul de fata.