WhatsApp: Optiunea Secreta Speciala pentru iPhone si Android

WhatsApp surprinde pe toata lumea cu o noua optiune secreta care a fost gasita in telefoanele cu sisteme de operare iPhone si Android, aceasta venind ca una foarte utila, si necesara, in acealsi timp. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa faca o schimbare pentru functia care ne permite sa revizuim mesajele vocale pe care urmeaza sa le trimitem, astfel ca o optiune de reascultare a lor inainte de trimitere este acum disponibila in interfata principala.

WhatsApp permitea si pana acum reascultarea mesajelor vocale inainte de a le trimite, insa pentru a face acest proces era necesar sa mergem intr-o sectiune separata din aplicatie pentru a vedea mesajul, dar acum lucrurile s-au simplificat. WhatsApp ne permite mult mai usor sa revizuim un mesaj vocal inainte de trimitere prin simpla accesare a unui buton numit Review, acesta fiind disponibil, dupa cum puteti vedea mai sus, in interfata principala.

WhatsApp: Optiunea Secreta Speciala pentru iPhone si Android

WhatsApp a avut aceasta noua functie descoperita in cele mai recente versiuni ale aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, astfel ca vorbim despre ceva care nu e disponibil public inca. In ciuda acestui lucru, faptul ca WhatsApp lucreaza la asa ceva ne arata cat de mare accent se pune de catre compania americana pentru mesajele vocale, semn ca exista multa lume care trimite mesaje de acest gen in discutiile zilnice cu persoanele apropiate.

WhatsApp lucreaza deasemenea in momentul de fata la o alta functie speciala care urmeaza sa le permita utilizatorilor sai sa modifice viteza cu care asculta mesajele vocale primite de la prieteni. Aceasta functie ar putea fi oferita in tandem cu optiunea de a reasculta un mesaj vocal inainte de a-l trimite unei persoane, ambele fiind extrem de utile pentru noi toti, si ar fi excelent daca WhatsApp ni le-ar oferi pe amanda cat mai repede in iPhone si Android.

WhatsApp lucreaza deasemenea si la alte schimbari interesante pentru iPhone si Android, dar ramane de vazut cat va dura pana cand acestea vor fi disponibile pentru noi toti, asa ca trebuie sa avem rabdare.