DIGI Romania: Mesaj Special ce Vizeaza Multi Clienti Romani

DIGI Romania semifinale

DIGI Romania a publicat astazi un nou mesaj special care vizeaza milioane de clienti din toata tara, si daca va numarati printre ei, ar fi bine sa stiti ceea ce transmite acum marele operator de telecomunicatii. Mai exact, cei de la DIGI Romania le transmit clientilor din toata Romania faptul ca in aceasta seara, dar si maine seara, au ocazia de a vedea semifinalele Champions League pe propriile televizoare in format 4K daca au activa extraoptiunea DIGI 4K acum.

DIGI Romania le ofera oricaror clienti din toata Romania posibilitatea de a activa extraoptiunea DIGI 4K la pretul de doar 5 LEI pe luna, si pot vedea o varietate de continut in format Ultra HD. Semifinalele Champions League sunt doar unul dintre evenimentele care pot fi urmarite de catre clientii DIGI Romania care au si servicii de televiziune, iar asta pentru ca exista o multitudine de alte evenimente sportive, si nu numai, care pot fi vazute in format 4K.

DIGI Romania: Mesaj Special ce Vizeaza Multi Clienti Romani

DIGI Romania semifinale champions league 4k

DIGI Romania a transmis toate meciurile importante din Champions League in format 4K in cursul anilor 2020 si 2021, la fel cum s-a intamplat inclusiv cu meciurile de fotbal din Europa League. Astazi de la ora 22:00 va fi transmis meciul de fotbal dintre Manchester City si PSG, in timp ce maine de la aceeasi ora va putea fi urmarita partida dintre Chelsea si Real Madrid, ambele contand pentru semifinale.

DIGI Romania a transmis multe meciuri in ultimele luni in format 4K, iar transmiterea finalei va fi punctul culminant al sezonului acesta, insa asta nu inseamna ca lucrurile se vor opri aici. Cei de la DIGI Romania vor relua transmisiunile inclusiv in sezonul urmator si nu ar fi exclus sa fie extinsa lista competitiilor sportive care vor fi transmise in format 4K de catre operator.

DIGI Romania nu este singurul operator de telecomunicatii care transmite meciuri de fotbal, si nu numai, in format 4K, iar asta pentru ca inclusiv Vodafone ofera fix acelasi lucru.