Vodafone: Mesaj pentru Clienti, ce Pot Face Astazi si Maine

Vodafone returul

Vodafone a publicat astazi o noua informare importanta pentru clientii sai din toata Romania, si dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre ceva care ce ei pot face astazi si maine. Mai exact, cei de la Vodafone au finalizat anul trecut achizitia UPC, iar asta le-a adus o intreaga infrastructura de servicii de televiziune, pe care o promoveaza in mod constant, acum folosindu-se si de meciurile din Champions League.

Vodafone le aduce in atentie tuturor clientilor serviciilor de televiziune, dar si celorlalti romani din toata tara, faptul ca prin intermediul serviciilor sale de televiziune pot urmari merciurile si in format 4K. Daca va gandeati ca doar la DIGI aveti posibilitatea de a vedea meciuri de fotbal din Champions League, sau Europa League, in format 4K, ei bine gresiti pentru ca si la Vodafone aveti aceasta optiune multumita postului de televiziune Look 4K.

Vodafone: Mesaj pentru Clienti, ce Pot Face Astazi si Maine

Vodafone are mai multe posturi de televiziune 4K disponibile pentru clientii din toata Romania, iar Look 4K este unul dintre cele doua care transmite evenimente sportive in format 4K, Eurosport 4K fiind cel de-al doilea. Vodafone spune ca Look 4K va transmite in aceasta seara semifinala meciului din Champions League dintre Manchester City si PSG, in timp ce maine seara postul de televiziune va transmite meciul dintre Chelsea si Real Madrid.

Vodafone le spune clientilor ca pot urmari meciurile prin posturile de televiziune LookSport+ si Look 4K, insa doar cel de-al doilea il transmite in format 4K pentru toata lumea. Desigur ca si DIGI poate face acelasi lucru pentru clientii sai din toata Romania, dar intre timp daca sunteti clienti ai Vodafone, atunci puteti sa urmariti aceste meciuri de fotbal, insa si alte evenimente sportive, in format 4K, daca aveti si un televizor compatibil pentru toata experienta.

Vodafone le spune clientilor ca daca nu au un televizor care sa aiba rezolutie 4K, nu vor putea sa urmareasca nimic la rezolutie atat de mare, ceea ce este perfect normal pana la urma.