Orange: Oficial, e Gratis pentru Milioane dintre Romani Acum

Orange informare

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, iar pentru clientii sai din toata tara ofera o serie de beneficii importante despre care toti ar trebui sa stie pentru ca pot profita de ele acum. Cei de la Orange le ofera abonatilor din toata tara posibilitatea de a beneficia de acces gratuit la platforma Orange TV Go, din aceasta pagina, iar in functie de tipul de abonament pe care il au, pot vedea mai multe, sau mai putine, dintre canalele existente.

Orange le ofera clientilor sai din toata tara posibilitatea de a urmari pana la 35 de canale de televiziune in mod gratuit in functie de valoarea lunara a abonamentului pe care il au in acest moment. Abonatii Orange care platesc peste 10 euro luna vor beneficia de acce sla maxim de 35 de canale de televiziune, inclusiv cele ale PRO TV, in timp ce abonatii care platesc mai putin de 10 euro pe luna, au acces la doar 29 de canale de televiziune, fara PRO TV.

Orange: Oficial, e Gratis pentru Milioane dintre Romani Acum

Orange ofera accesul gratuit pentru cei care platesc abonamente de telefonie, sau internet fix, cei cu abonamente de televiziune avand in mod gratuit oricum acces la posturile pe care le au si in abonament. Cei care au cartele prepay nu se bucura de aceleasi beneficii precum clientii Orange care au abonamente, si asta e destul de normal, mai ales ca majoritatea celor care au cartele prepay platesc mai putin de 10 euro pe luna pentru abonamentul lor.

Orange ofera aceste beneficii gratuite pentru clientii sai pentru ca si ceilalti operatori de telecomunicatii ofera exact acelasi lucru, deci ar fi fost intr-un foarte mare dezavantaj daca nu o facea. Desigur ca nu aveti acces decat in principal la canalele romanesti de stiri, fara canale straine importante, iar asta pentru ca Orange trebuie sa plateasca licente pentru tot ceea ce transmite, si nu poate acoperi costurile pentru chiar orice fel de posturi de televiziune.

Orange are mai multe detalii despre aceste beneficii disponibile direct pe website-ul sau, astfel ca va trebui sa va uitati acolo printre informatiile care sunt listate pentru noi.