RCS & RDS: Decizia Oficiala care ii Aduce si Mari Beneficii

0

RCS & RDS beneficii

RCS & RDS continua in luna mai sa le ofere romanilor din toata tara ceva ce ne arata cat de mare este interesul operatorului de telecomunicatii sa ramana si in anul 2021 in fruntea portarilor in Romania. Cei de la RCS & RDS au anuntat in aprilie o campanie de potare cu durata de desfasurare de 2 luni de zile, ceva ce n-am mai vazut de ceva vreme de la operatorul de telecomunicatii, dar ceva ce la altii este oferit aproape in mod constant de ceva vreme.

RCS & RDS a lansat una dintre cele mai importante campanii de portare pe care a facut-o pana in momentul de fata in Romania, si vorbim despre o decizie care mai mult ca sigur va aduce foarte multi clienti in retea. RCS & RDS ofera abonamente la jumatate de pret timp de 6 luni de zile, si asta pentru inca o luna, astfel ca oricine vrea sa profite de preturi extrem de bune pentru serviciile de telefonie mobila, o poate face daca se porteaza in reteaua sa.

RCS & RDS: Decizia Oficiala care ii Aduce si Mari Beneficii

RCS & RDS a luat o decizie extrem de interesanta aici, iar asta pentru ca in mod obisnuit avea campaniile de portare cu durata de doar cateva saptamani, maxim o luna, insa de aceasta data situatia e diferita. RCS & RDS are multumita preturilor mici din aceste campanii unul dintre cele mai ieftine, daca nu chiar cel mai ieftin, serviciu 5G din Europa, iar asta pentru ca nu cred ca veti mai gasi pe undeva posibilitatea de a folosi aceste retele la preturi de maxim 2.5 euro pe luna, sau chiar 5.

RCS & RDS a reusit in 2020 sa ramana in topul companiilor de telecomunicatii care au generat cele mai multe portari in Romania, iar situatia continua si in momentul de fata, mai mult ca sigur. In primele trei luni din 2021 RCS & RDS a inregistrat un record de portari in Romania, iar aprilie si mai vor aduce cu siguranta foarte multi clienti, decizia companiei de a avea promotii pentru perioade atat de lungi fiind una foarte buna.

RCS & RDS are oferte extrem de bune, si preturi mici pentru servicii, dar marea problema este ca si calitatea acestora este cu mult inferioara in comparatie cu ceea ce ofera alti operatori.