BRD Romania: Problema Importanta Inca Raportata de Clienti

BRD Romania alegere

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu milioane de clienti care-i folosesc serviciile bancare in momentul de fata, si in continua crestere de ceva vreme. Cei de la BRD Romania au lansat in 2019 posibilitatea ca ai lor clienti sa poata face plati cu telefonul folosind Apple Pay, insa din pacate doar utilizand cardurile Mastercard, nu si cele VISA, iar situatia s-a repetat in 2021 dupa ce Google Pay a fost implementat in mod oficial.

BRD Romania nu a oferit vreo explicatie oficiala pentru vreuna dintre cele doua decizii, insa clientii s-au plans din cauza faptului ca nu-si pot folosi cardurile de cumparaturi VISA pentru a face plati mobil. Cei de la BRD Romania au spus ca vor oferi la un moment dat suport si pentru aceste tipuri de carduri pentru platile cu telefonul, dar daca Google Pay a fost lansat fara el, e clar ca mai este destul de asteptat pana cand va ajunge asa ceva la clienti.

BRD Romania: Problema Importanta Inca Raportata de Clienti

BRD Romania emite mai mult ca sigur mai multe carduri Mastercard decat VISA, altfel decizia nu ar avea logica decat daca primul procesator ar fi finantat implementarea sistemelor de plati cu telefonul. Nu se stie cati dintre clientii celor de la BRD Romania au carduri VISA, sau Mastercard, insa din moment ce lumea se plange car ar vrea sa le foloseasca si pe primele pentru plati cu telefonul, e destul de clar ca exista destui oameni nemultumiti.

BRD Romania a avut nevoie de cativa ani pentru a implementa suport pentru Google Pay pentru clienti, ramanand cu mult in urma altor banci in ceea ce priveste oferirea de sisteme de plati cu telefonul. Avand in vedere acest lucru, nu mi-as face mari sperante ca suportul pentru cardurile VISA va veni foarte curand, cei de la BRD Romania punand accent mult mai mare pe Mastercard, deci ar fi bine sa va faceti unul, daca nu aveti deja, si vreti sa faceti plati cu telefonul.

BRD Romania a inceput recent sa migreze clientii din toata Romania catre noua sa platforma You, vechea MyBRD Mobile parand sa fie pregatita pentru a fi data uitarii in urmatorii ani.