DIGI Mobil: Oficial, Ce Ofera Special Milioanelor de Romani

DIGI Mobil sate

DIGI Mobil este unul dintre marii operatori de telefonie mobila din Romania, cu aproximativ 4 milioane de clienti in toata tara, cifrele fiind in continua crestere pe masura ce tot mai multa lume cauta serviciile sale. Cei de la DIGI Mobil au cele mai mici preturi din Romania cand vine vorba despre abonamentele de telefonie mobila, insa ceea ce multa lume nu stie este ca operatorul are si o oferta speciala cu preturi chiar mai mici decat cele normale.

DIGI Mobil ofera informatii cu privire la ea doar intr-o pagina speciala din website-ul sau, deci nu vorbim despre ceva care este chiar foarte usor de gasit, insa chiar si asa, informatiile totusi exista. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au decis sa creeze o oferta speciala pentru romanii care traiesc in mediul rural si vor sa aiba acces la serviciile sale de telefonie mobila, ei putandu-le contracta la pretul de doar 15 LEI pe luna, cu beneficii pe masura.

DIGI Mobil: Oficial, Ce Ofera Special Milioanelor de Romani

DIGI Mobil sate abonament

DIGI Mobil are aceasta oferta speciala pentru mediul rural disponibila doar in anumite localitati din Romania, deci nu peste tot, asa ca va trebui sa verificati la operator disponibilitatea. Vorbim practic despre abonamentul Optim Nelimitat al celor de la DIGI Mobil care este oferit pentru clientii din aceste localitati, el avand minute nelimitate in Romania, viteze 4G pentru internet nelimitat, mii de minute catre DIGI Mobil Spania si Italia, plus 300 internationale.

DIGI Mobil ofera practic abonamentul Optim Nelimitat in mediul rural la pretul la care ofera abonamentul Optim 3 in toata tara, iar asta probabil si pentru ca acoperirea sa in mediul rural nu e tocmai grozava. DIGI Mobil ar trebui sa aiba acoperire 2G destul de buna in mediul rural, dar ea e buna numai pentru apelurile telefonice, nu si pentru internet, insa la 15 LEI pe luna nu poti avea asteptari prea mari pentru ca ar fi complet nerealist.

DIGI Mobil nu este singurul operator de telecomunicatii care oferte speciale pentru mediul rural, insa cred ca e singurul care ofera abonamente la preturi atat de mici pentru aceste zone.