DACIA Duster 3: Decizia Majora ce ar Surprinde Multi Clienti

DACIA Duster 3 avansare

DACIA Duster 3 este urmatorul model serios de SUV pe care cei de la DACIA vor sa il lanseze pentru clientii din toata lumea, iar dupa cum se prezinta lucrurile acum, avem cativa ani de asteptat dupa el. Aceasta asteptare ar putea fi totusi redusa substantial daca DACIA Duster 2021 nu va avea succesul asteptat, iar DACIA Duster 3 va trebui lansat mai devreme pe piata pentru a acoperi golul lansat de foarte multi ani fara un model complet nou.

DACIA Duster 3 va fi o masina complet modificata in raport cu cea care este vanduta acum, dar si cu versiunea facelift care ar trebui sa fie prezentata in iunie, daca nu va fi iar amanata. Cei de la DACIA par sa spere ca acest model facelift va mentine vanzarile SUV-ului la un nivel ridicat inca vreo 3 ani de acum incolo, insa acest lucru pare destul de improbabil avand in vedere ca DACIA Duster a ramas cu mult in urma fata de alte modele, iar un DACIA Duster 3 e cam necesar acum.

DACIA Duster 3: Decizia Majora ce ar Surprinde Multi Clienti

DACIA Duster 3 a fost mentionat indirect de catre un director al DACIA ca o masina care ar putea fi lansata mai devreme decat credeam daca vanzarile actualelor modele nu vor fi pe masura asteptarilor. Desi DACIA Duster 3 este programata pentru lansare in 2024, n-ar fi exclus sa vedem masina cu cel putin un an de zile mai devreme pe piata pentru a mentine vanzarile seriei de SUV-uri la un nivel cat de cat ridicat, chiar daca asta ar insemna avansarea planurilor companiei.

DACIA Duster 3 va veni cu mai toate modificarile majore care au fost implementate pentru Logan 3 si Sandero 3 de catre cei de la DACIA, insa va avea cel mai probabil si alte noutati importante. In baza zvonurilor de pana acum, se pare ca DACIA Duster 3 va fi cel mai mare upgrade pentru seria de SUV-uri din toata istoria sa, iar aparitia sa pe piata va fi un subiect de mare interes pentru foarte multa lume in urmatorii ani.

DACIA Duster 3 va fi si mai scump decat modelul actual, poate chiar si cu pana la 30%, dar aici lucrurile depind foarte mult de tehnologiile noi care vor fi folosite pentru productia sa.