Auchan: Surpriza Oficiala, ce da Gratuit Clientilor Romani

Auchan ras

Auchan a anuntat in mod oficial o surpriza uriasa pe care o ofera pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva care ar trebui sa atraga atentia foarte multor persoane. Mai exact, cei de la Auchan ii anunta pe clientii sai din toata Romania ca le ofera posibilitatea de a castiga ceea ce pare a fi o camera video Go Pro, sau o consola Playstation 4 Pro, daca participa la un concurs care are in centru BIC Flex, vandut in magazinele sale.

Auchan are aici o surpriza foarte interesanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca nu chiar atat de des se ofera camere video sport, sau console Playstation 4 Pro, in concursuri de acest gen. Auchan a avut pana recent o serie de oferte extrem de interesante pentru clientii din toata Romania, unele care le aduceau oamenilor bani in cardurile MyClub, insa iata ca lucrurile se mai si schimba pentru cei interesati de mai mult.

Auchan: Surpriza Oficiala, ce da Gratuit Clientilor Romani

Auchan are aceasta oferta speciala disponibila exclusiv pentru produsele din gama BIC Flex, astefel ca daca veti dori sa cumparati alte tipuri de produse, nu va veti putea bucura de acest concurs. Desigur ca pe bonul de cumparaturi pe care va trebui sa il inscrieti in concurs va trebui sa fie macar un produs BIC Flex, dar puteti avea si altele, iar cei de la Auchan va vor inscrie oricum in concurs, si veti avea sansa de a castiga premiile oferite.

Auchan nu ofera in anuntul oficial de mai sus detalii cu privire la specificatiile camerei video sport, sau a consolei Playstation 4 Pro, insa mai mult ca sigur vorbim despre produse bune. Avand in vedere interesul foarte mare pe care il genereaza produsele de acest gen pentru oricare dintre romani, e posibil ca Auchan sa aiba parte si de multe inscrieri din partea oamenilor care merg in magazinele sale pentru a-si face cumparaturile.

Auchan desfasoara acest concurs pentru inca o luna si aproape o saptamana, deci aveti destul timp la dispozitie pentru a incerca sa va inscrieti pentru a castiga premiile.