BCR Romania: Mesajele Oficiale de Atentionare pentru Clienti

BCR Romania sigura

BCR Romania are milioane de clienti in toata tara, fiind una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, iar pentru toti dintre ei are o serie de mesaje importante. Mai exact, cei de la BCR Romania le spun clientilor cum ar trebui sa se protejeze cel mai eficient impotriva fraudelor care au loc in mod constant, si care implica furturile de bani din conturile oamenilor folosind datele cardurilor pe care acestia le primesc de la banca.

BCR Romania le ofera clientilor toate aceste informatii pentru ca incearca sa aiba grija ca ei sa nu fie victime ale celor care vor sa le fure banii prin clonarea cardurilor, sau utilizarea lor pentru plati online neautorizate. BCR Romania le spune in primul rand clientilor ca atunci cand fac o plata la un magazin fizic, sa aiba cardul tot timpul in raza vizuala, iar daca trebuie sa il dea unui angajat pentru a completa plata, sa nu il lase sa plece din raza sa vizuala cu el.

BCR Romania: Mesajele Oficiale de Atentionare pentru Clienti

BCR Romania sigura atentionare

BCR Romania spune deasemenea ca toti clientii ar trebui sa ceara chitante pentru toate tranzactiile efectuate, sa le pastreze, sa isi verifice rapoartele lunare de tranzactii, si sa raporteze orice fel de tranzactii suspicioase. BCR Romania spune deasemenea ca nimeni nu ar trebui sa publice fotografii cu cardurile lor pe retelele de socializare, insa nici datele acestora pentru platile online deoarece pot fi folosite de oricine pentru a face plati neautorizate.

BCR Romania are cateva recomandari si pentru cei care folosesc cardurile la bancomate, spunand ca inainte de a scoate bani, ar trebui sa ne uitam sa vedem daca exista bande de adeziv lipite de acestea, sau orice ar putea sugera ca exista un dispozitiv de clonare a cardurilor montat. BCR Romania recomanda deasemenea setarea unor PIN-uri complexe pentru carduri si acoperirea cu mana a tastarii lor la bancomat, evitarea notarii PIN-ului in telefon, sau pe hartii tinute in portofel, si evitarea cererii de ajutor pentru a scoate bani.

BCR Romania are toate aceste recomandari publicate direct pe website-ul sau pentru toti cei interesati sa aiba parte de o experienta cat mai sigura pentru folosirea cardurilor, si ar fi bine sa tineti cont de ele.