LIDL Romania: Nou Catalog Oficial, ce da Gratuit Clientilor

LIDL Romania seturi

LIDL Romania termina saptamana cu un anunt foarte important pentru milioanele de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa publice noul catalog oficial cu surprize pentru toti clientii din Romania. Vorbim despre noi produse pe care cei de la LIDL Romania le pun la vanzare pentru clientii din toata tara, si puteti vedea mai jos ca este vorba despre produse in stil iberic, dar si despre posibilitatea de a castiga vouchere de 200 de LEI, si nu numai.

LIDL Romania a decis sa anunte in avans noul catalog cu surprize pentru clienti, insa tot ceea ce vedeti in el va fi disponibil abia de saptamana viitoare pentru toti cei interesati sa profite de ele. LIDL Romania a mai avut produse de la Sol Mar in toate magazinele sale din Romania si in trecut, insa acum vine si cu un concurs prin care ofera posibilitatea de a castiga seturi de gatit precum in Spania, plus vouchere in valoare de 200 de LEI pentru cumparaturi in magazinele sale.

LIDL Romania: Nou Catalog Oficial, ce da Gratuit Clientilor

lidl romania seturi gatit

LIDL Romania are doar produse alimentare in stil iberic listate pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca nu veti gasi altceva disponibil daca mergeti in oricare dintre locatiile sale. LIDL Romania le cere clientilor sa cumpere produse de minim 70 de LEI din locatiile sale din Romania in saptamana in care produsele Sol & Mar sunt disponibile, si desigur sa fie macar unul dintre ele prezent pe bonul de cumparaturi, aceasta fiind principala conditie de participare la concurs.

LIDL Romania le spune deasemenea clientilor ca trebuie sa mearga in website-ul sau si sa se inscrie pentru a avea sansa de a castiga setul de gatit, sau voucherele de cumparaturi in valoare de 200 de LEI. LIDL Romania nu mentioneaza direct in pagina catalogului cate vouchere de cumparaturi ofera pentru clienti, dar e clar ca este vorba despre mai multe, deci ar trebui sa fiti atenti la ceea ce a pregatit lantul de supermarket-uri acum.

LIDL Romania desfasoara toata aceasta promotie doar in cursul saptamanii viitoare, asa ca dupa aceea nu veti mai avea sansa de a castiga vreun ban de la companie.