GTA 6: Video Impresionant ce i-a Pacalit pe Fanii Rockstar

GTA 6 este un joc extrem de important pentru compania Rockstar Games, si exista foarte multi fani care asteapta cu nerabdare lansarea sa in momentul de fata, iar pentru a-i cam pacali a fost facut clipul video de mai sus ca un presupus trailer pentru joc.

GTA 6 va veni cu foarte multe schimbari in raport cu versiunile anterioare din serie, insa nu cu tot ceea ce vedem in clipul video de mai sus, chiar daca foarte multa lume si-ar dori sa vada atat de multe noutati, cei de la Rockstar avand alte surprize pregatite.

GTA 6 nu va avea ceea ce vedeti mai sus, iar asta pentru ca imaginile reprezinta o compilatie preluata din jocuri precum Forza, Need for Speed, sau Horizon 6, deci jocuri care n-au legatura cu ceea ce face Rockstar Games, astfel ca n-ar trebui sa sperati la asta.

GTA 6 ar putea avea un trailer lansat undeva in cursul anului viitor abia, si asta pentru ca lansarea sa ar fi programata de catre Rockstar Games pentru finalul anului 2022, cel mai devreme, procesul de dezvoltare fiind deocamdata inca departe de a fi finalizat.

GTA 6 este un joc foarte complex care are nevoie si de foarte multa testare, astfel ca Rockstar Games vrea sa il pregateasca suficient de bine inainte de a-l pune efectiv in vanzare, si asta inseamna ca noi trebuie sa avem rabdare pana cand totul va fi pregatit.