Coronavirus: Vaccinare in Lumea lui Dracula la Castelul Bran

Coronavirus Vaccinare Dracula Castelul Bran

Campania de vaccinare impotriva Coronavirus in Romania intra intr-o noua faza in aceasta perioada pentru ca totul se multa la Castelul Bran, unde autoritatile vor sa-i duca pe romani in lumea lui Dracula pentru a fi imunizati impotriva Coronavirus.

Ingeniozitatea de care dau dovada autoritatile pentru a-i convinge pe romani sa se vaccineze este ceva ce mai mult ca sigur vom vedea si prin alte tari pe masura ce interesul scade, dar necesitatea imunizarii ramane pentru a reveni la normalitate.

“Vaccinare de neuitat!
Acum la Castelul Bran!
Dai dovadă de curaj și responsabilitate, vei fi așteptat la Bran în următorii de ani.
Castelul Bran va găzdui un maraton special de vaccinare, timp de o lună, în perioada weekend-urilor, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran.
Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, iar intervalul de funcționare este vineri – duminică, după cum urmează: vineri, între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă, de la 10:00 la 20:00 și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00.
Demersul este organizat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Brașov, Centrul Rezidențial Pentru Vârstnici Maria și Prefectura Județului Brașov, iar beneficiarii vor primi o “diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include și vizita la Castel.
‼️ Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran.”