Telekom: Mesajul Oficial care Vizeaza Clientii din Romania

Telekom apreciere

Telekom a publicat un mesaj care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre vesti importante despre care ar trebui sa stie ei chiar in acest moment. Mai exact, cei de la Telekom le readuc in atentie clientilor din toata Romania faptul ca au posibilitatea de a castiga o varietate de premii daca folosesc aplicatia MyAccount, pe care operatorul a actualizat-o in ultimul an de zile, si pentru care a implementat foarte multe schimbari.

Telekom a decis sa le ofere clientilor din toata Romania o varietate de premii pentru ca au decis sa foloseasca aplicatia MyAccount, ele fiind in continuare disponibile pentru toti cei interesati. Telekom spune ca 1.5 milioane de clienti din toata Romania au decis sa profite de premiile care au fost puse la dispozitie in cadrul copacului Magenta, astfel ca foarte multi si-au incercat norocul pentru a vedea daca pot castiga ceva, si multi au avut succes in proces.

Telekom: Mesajul Oficial care Vizeaza Clientii din Romania

Telekom le cere clientilor sa intreprinda o varietate de actiuni prin intermediul aplicatiei MyAccount pentru a putea beneficia de premiile care sunt oferite gratuit de catre companie. Prelungirea unui abonament, activarea unei optiuni, activarea facturii electronice, plata unei facturi, si altele, sunt actiunile pe care Telekom le cere de la clienti, si pe care le rasplateste cu premiile pe care a decis sa le ofere pentru toata lumea in momentul de fata in Romania.

Telekom este singurul operator de telecomunicatii care are un concurs atat de complex in plina desfasurare in momentul de fata, iar asta spune multe despre felul in care priveste aprecierea clientilor. Telekom a inceput abia de vreun an sa isi arate intr-un asemenea mod aprecierea pentru clientii sai, si este de asteptat ca in viitor sa mai vedem destule concursuri de acest gen organizate de catre compania romaneasca pentru cei care-i folosesc serviciile.

Telekom are pe website-ul sau, dar si in aplicatia MyAccount, mai multe detalii cu privire la premiile pe care le ofera gratuit clientilor din toata tara in momentul de fata.