12.362 de Romani Vaccinati la Maratonul Vaccinarii din Bucuresti Deja

12.362 de Romani Vaccinati la Maratonul Vaccinarii din Bucuresti Deja

12.362 de romani au fost vaccinati doar la maratonul vaccinarii din Bucuresti in mai putin de 2 zile, o cifra impresionanta care arata ca romanii inca doresc in numar mare sa se imunizeze, ceea ce ne va ajuta sa revenim mult mai rapid la normalitate.

Ieri s-a inregistrat un record de vaccinari in Romania, putin peste 110.000, si avand in vedere ca se organizeaza in continuare maratoane ale vaccinarii, e foarte posibil sa vedem recorduri similare si in zilele urmatoare pentru ca relaxarile anuntate pentru 1 iunie sa devina realitate.

“Este cea de-a treia și ultima zi a maratonului vaccinării anti-covid din Capitală. Până azi la 8.50 mai mai mult de 12.000 de persoane s-au imunizat la centrele de la Sala Palatului și Biblioteca Națională. Pentru că s-au prezentat foarte mulți oameni pentru a li se administra serul anti-covid, autoritățile au suplimentat numărul de doze. Ieri România a înregistrat un nou record al persoanelor care s-au vaccinat în 24 de ore: 110.633 de români s-au imunizat împotriva coronavirusului.

Total persoane vaccinate la Maratonul Vaccinării – Ediţia Bucureşti, în centrele Sala Palatului şi Biblioteca Naţională a României: 12.362. Pe parcursul nopţii, de la ora 00:00 până la ora 09:10 au fost 686 persoane vaccinate în centrul de vaccinare Biblioteca Naţională a României şi 976 persoane la centrul de vaccinare Sala Palatului.”