12.362 de Romani Vaccinati la Maratonul Vaccinarii din Bucuresti Deja

0

12.362 de Romani Vaccinati la Maratonul Vaccinarii din Bucuresti Deja

12.362 de romani au fost vaccinati doar la maratonul vaccinarii din Bucuresti in mai putin de 2 zile, o cifra impresionanta care arata ca romanii inca doresc in numar mare sa se imunizeze, ceea ce ne va ajuta sa revenim mult mai rapid la normalitate.

Ieri s-a inregistrat un record de vaccinari in Romania, putin peste 110.000, si avand in vedere ca se organizeaza in continuare maratoane ale vaccinarii, e foarte posibil sa vedem recorduri similare si in zilele urmatoare pentru ca relaxarile anuntate pentru 1 iunie sa devina realitate.

“Este cea de-a treia și ultima zi a maratonului vaccinării anti-covid din Capitală. Până azi la 8.50 mai mai mult de 12.000 de persoane s-au imunizat la centrele de la Sala Palatului și Biblioteca Națională. Pentru că s-au prezentat foarte mulți oameni pentru a li se administra serul anti-covid, autoritățile au suplimentat numărul de doze. Ieri România a înregistrat un nou record al persoanelor care s-au vaccinat în 24 de ore: 110.633 de români s-au imunizat împotriva coronavirusului.

Total persoane vaccinate la Maratonul Vaccinării – Ediţia Bucureşti, în centrele Sala Palatului şi Biblioteca Naţională a României: 12.362. Pe parcursul nopţii, de la ora 00:00 până la ora 09:10 au fost 686 persoane vaccinate în centrul de vaccinare Biblioteca Naţională a României şi 976 persoane la centrul de vaccinare Sala Palatului.”