GTA 6: Noua Harta care a Surprins foarte Multi dintre Fani

GTA 6 insula

GTA 6 este iar astazi in centrul atentiei dupa ce o noua harta asociata jocului a fost publicata pe internet, si vorbim despre a patra in doar un an de zile, jucatorii din intreaga lume avand parte de foarte multe leak-uri in ceea ce priveste hartile de acest gen.

GTA 6 are imaginea de mai jos publicata de catre o sursa anonima, deci nu stim cat de legitim este totul, ceea ce pune si mai mult in discutie credibilitatea informatiilor care ne sunt prezentate de aceasta data in legatura cu noul joc.

GTA 6 are aici prezentata o harta care este cu mult diferita in raport cu cele pe care le-am vazut in cadrul leak-urilor anterioare, asa ca e posibil sa fie vorba din nou doar despre o pacaleala si nimic mai mult, dar pe de alta parte e posibil sa fie vorba desore ceva real.

GTA 6 este in plin proces de dezvoltare de foarte multa vreme, insa dupa cum se prezinta lucrurile, pare improbabil ca pana in toamna anului 2022 sa fie prezentate informatii oficiale in legatura cu titlul, Rockstar Games avand inca nevoie de timp pentru a-l finaliza.

GTA 6 insula harta

GTA 6 este asteptat de zeci de milioane de oameni din intreaga lume in momentul de fata, si va veni cu extrem de multe noutati importante, dar trebuie sa mai avem destula rabdare pana cand compania americana va decide sa-l lanseze oficial.