BCR Romania: Mesajul Oficial cu Schimbarile pentru Clienti

BCR Romania returnari

BCR Romania are un mesaj oficial foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, banca oferindu-le oamenilor ceva care ar putea fi extrem de util pentru multi dintre ei. Mai exact, aplicatia George a celor de la BCR Romania a fost actualizata chiar ieri de catre banca din Romania, iar in cadrul listei de schimbari care a fost publicata pentru ea sunt mentionate o serie de noutati interesante, dar si utile pentru cei care o folosesc in fiecare zi in telefoane.

BCR Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a beneficia de aceste schimbari daca ei decid sa foloseasca sistemul George prin aplicatia pentru iPhone si Android. BCR Romania spune ca in versiune pentru iPhone a implementat optiunea de a face foarte rapid o plata anticipata, totala sau partiala, folosind doar George, astfel ca foarte usor veti putea inapoia banii oe care i-ati primit de la banca, si asta fara a merge intr-o sucursala a bancii.

BCR Romania: Mesajul Oficial cu Schimbarile pentru Clienti

BCR Romania spune deasemenea ca este acum posibila recuperarea numelui de utilizator pentru George chiar din momentul in care este deschisa aplicatia, din meniul sau principal de conectare. Mai mult decat atat, cei de la BCR Romania au implementat pentru George si o functie care permite adaugarea de conturi de la alte banci, astfel ca puteti vedea si ce bani aveti in conturile de la alte banci pentru a sti mai clar care este situatia banilor vostru.

BCR Romania a implementat toate aceste modificari doar in cadrul aplicatiei pentru telefoanele iPhone, nu si in cadrul aplicatiei pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Desi aplicatia George a celor de la BCR Romania a fost actualizata deasemenea inclusiv pentru acele dispozitive, in cazul ei lucrurile sunt mult mai simple, si au fost facute doar modificari pentru imbunatatirea experientei generale de utilizare, ceva ce e o veste buna totusi.

BCR Romania isi distribuie aplicatiile George in mod gratuit pentru toti clientii din Romania prin intermediul App Store si Google Play Store chiar in momentul de fata.