WhatsApp: Atentie! Ultimele Zile pana la Restrictia Radicala

WhatsApp blocari

WhatsApp va impune peste doar cateva zile una dintre cele mai radicale schimbari pe care a impus-o pana in momentul de fata pentru cei 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume. Vorbim despre data de 15 mai si impunerea noilor termeni si conditii de folosire pentru platforma de mesagerie, compania americana amanand in ianuarie impunerea lor, insa acum a venit momentul sa inceapa razboiul cu oamenii care-i folosesc platforma de mesagerie in toata lumea.

WhatsApp va impune o serie de noi termeni si conditii in baza carora va restrictiona accesul utilizatorilor la anumite functii ale aplicatiei sale daca nu accepta tot cea ce vrea ea de la ei. In baza informatiilor oficiale pe care WhatsApp le-a oferit pentru toata lumea, oamenii care nu respecta noii termeni si conditii de utilizare ai aplicatiei sale vor putea doar sa raspunda la mesajele primite de la prieteni si la apelurile video, dar nimic mai mult de atat.

WhatsApp: Atentie! Ultimele Zile pana la Restrictia Radicala

WhatsApp nu le va permite oamenilor sa inceapa conversatii noi pentru ca ei nu vor avea acces la sectiunea care ii lasa sa initieze conversatii noi, aceasta fiind blocata pana la acceptarea termenilor noi. Absolut nimic din ceea ce facem acum in aplicatia WhatsApp, exceptand raspunderea la mesaje si apeluri video prin notificari, nu va mai fi posibil pentru cei care nu accepta termenii si conditiile de utilizare, iar acesta e doar un prim pas facut in razboiul cu utilizatorii.

WhatsApp va restrictiona total accesul la aplicatie la o anumita perioada de timp, nespeciticata inca, pentru cei care nu accepta termenii si conditiile de utilizare nici dupa impunerea primelor restrictii. WhatsApp vrea sa oblige lumea sa accepte tot ceea ce impune acum, sau sa isi caute alta platforma de mesagerie in care sa isi desfasoare activitatea, ceea ce desigur ca va supara foarte multa lume, insa aceasta este situatia cu care ne confruntam.

WhatsApp a oferit toate explicatiile pentru aceasta situatie din timp pentru toata lumea, asa ca nu prea mai exista oameni care sa nu stie ceea ce urmeaza sa se intample dupa data de 15 mai.