BANCA Transilvania: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit Clientilor

BANCA Transilvania invitatie

BANCA Transilvania a anuntat o surpriza uriasa pentru clientii sai din toata Romania, si a decis sa le ofere gratuit acestora ceva ce nu cred ca se gandeau ca ar putea fi oferit acum. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa relanseze o campanie promotionala care a mai fost oferita si in trecut pentru clientii din Romania, si promite ca le da gratuit 50 de LEI daca activeaza BT Pay pentru telefoanele lor si decid sa convinga un prieten sa devina client al bancii.

BANCA Transilvania incearca sa isi creasca numarul de clienti cu promotii de acest gen, banca romaneasca facand exact ceea ce am vazut inclusiv la alte banci din Romania pana acum. Cei 50 de LEI sunt cel mai probabil oferiti gratuit de catre BANCA Transilvania in contul clientului, care convinge un prieten sa devina client, abia dupa ce se activeaza in mod efectiv respectivul card, astfel ca banii nu sunt oferiti chiar imediat de catre banca.

BANCA Transilvania: Anunt Oficial, e Gratuit pentru Clienti

BANCA Transilvania le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a folosi aplicatia BT Pay pentru a beneficia de o varietate de functionalitati care in mod obisnuit nu sunt disponibile la orice banca. BT Pay este unul dintre foarte marile beneficii pe care clientii BANCA Transilvania il au in momentul de fata in Romania, aplicatia ducand experienta de internet banking la un cu totul alt nivel pentru toata lumea care o foloseste acum.

BANCA Transilvania nu pare sa oblige si clientii noi sa isi faca un cont in BT Pay, dar daca tot aveti un cont la banca, nu strica sa instalati si aceasta aplicatie pentru ca veti beneficia cu siguranta de functiile sale. Aplicatia BT Pay este distribuita in mod gratuit de catre BANCA Transilvania prin intermediul App Store si Google Play Store pe iPhone si Android, astfel ca oricine o poate instala in cateva secunde, sau minute, pentru a o folosi, activarea putand fi facuta foarte simplu si rapid de catre clientii bancii.

BANCA Transilvania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada foarte limitata de timp in momentul de fata, asa ca ar trebui sa profitati chiar acum de posibilitatea de a primi gratuit banii.