DIGI Romania: Anuntul Oficial, cum Depaseste Orange, Telekom

digi romania forta

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, avand peste 10 milioane de clienti in toata tara in momentul de fata, iar numarul lor este in continua crestere. In luna aprilie cei de la DIGI Romania au reusit sa atraga in reteaua lor peste 47.000 de clienti multumita campaniei de portare care este in plin proces de desfasurare si acum, o cifra impresionanta, insa mai mica totusi decat rezultatele din alte luni ale 2021.

DIGI Romania a desfasurat o ampla campanie de portare in Romania in aprilie, si totusi n-a avut rezultate la fel de bune precum in martie, sau chiar in februarie, cand n-a desfasurat campanii similare pentru o luna intreaga. Oferta desigur ca este aceeasi pentru ca DIGI Romania nu prea are ce sa ofere decat reducere de 50% pentru anumite perioade de timp, sau gratuitate pentru altele, iar asta din cauza modului in care au fost gandite abonamentele sale.

DIGI Romania: Anuntul Oficial, cum Depaseste Orange, Telekom

DIGI Romania, in ciuda faptului ca nu a reusit sa aiba performante la fel de bune in aprilie precum in martie, ramane totusi la distanta colosala fara de competitorii sai din Romania. DIGI Romania nu are rival pe piata de portari din tara noastra, reusind sa depaseasca in fiecare luna Orange, Vodafone, Telekom, si asta la diferente foarte mari, numarul de clienti atrasi de companie fiind cel putin dublu in fiecare luna, ceea ce e o realizare impresionanta.

DIGI Romania duce o lupta dura cu Telekom pentru piata portarilor in Romania, iar pana acum a dovedit ca nu poate fi ajunsa din urma de niciunul dintre competitorii sai. Realitatea este ca DIGI Romania are cele mai mici preturi din Romania cand vine vorba despre serviciile de telefonie mobila, si cele mai slabe servicii, dar pentru romani conteaza mai mult preturi decat altceva, insa nu pentru toti, compania pierzand o buna parte din clientii atrasi prin portare, in fiecare an.

DIGI Romania continua campania de portare in reteaua sa, cu reduceri la abonamente, inclusiv in luna mai, deci ar trebui sa vede, si acum cifre impresionante de la operator.