10.000 de Romani Vaccinati cu Serul Johnson & Johnson

10.000 de Romani Vaccinati cu Serul Johnson & Johnson

Peste 10.000 de romani au fost vaccinati deja cu serul produs de catre Johnson & Johnson, el fiind folosit cu preponderenta la medicii de familie care au reusit sa convinga surprinzator de multi romani sa fie imunizati cu el in ultima saptamana.

Vaccinul produs de catre Johnson & Johnson ofera un raspuns imun suficient de puternic pentru a fi folosit intr-o singura doza, astfel ca el este ideal pentru acest tip de proces de vaccinare, oamenii neavand nevoie de vreo doza de rapel.

“România a mai depășit o bornă!
Dozele de vaccin Johnson&Johnson au ajuns la peste 10.000 de români. Ultimele cifre ne arată că în ultimele 24 de ore au fost administrate 4.011 doze, iar în total, 12.662 de persoane au fost vaccinate cu acest ser monodoză.
Mă bucur că medicii de familie s-au mobilizat și tot mai mulți români le trec pragul pentru vaccinare. Sunt sigur că zilele următoare vom depăși record după record, iar numărul persoanelor vaccinate se va dubla în scurt timp.
Este important pentru noi toți ca vaccinul anti-covid să ajungă la cât mai mulți români. Iar vaccinarea în cabinetele medicilor de familie vă permite să vă vaccinați fără programare în platforma #RoVaccinare. În plus, nu este nevoie să reveniți pentru că acest vaccin se face într-o singură doză, fără rapel.
Printre județele în care s-au administrat cele mai multe doze din acest vaccin se numără:
🔸Bihor
🔸Dâmbovița
🔸Călărași
🔸Iași
🔸Dolj
54.000 doze de vaccin Janssen (Johnson&Johnson) au intrat astăzi în țara noastră prin Vama Nădlac. Odată cu acest transport, numărul dozelor de vaccin produs de compania americană a ajuns la 162.000.”