Klaus Iohannis: Masurile de Relaxare pentru 1 Iunie Discutate azi

Klaus Iohannis Masurile de Relaxare pentru 1 Iunie Discutate azi

Klaus Iohannis organizeaza astazi o sedinta in care vor participa cei mai importanti oameni din conducerea Guvernului Romaniei, sau ai institutiilor care se ocupa acum cu coordonarea raspunsului pentru pandemia de Coronavirus din Romania.

Klaus Iohannis si toti cei invitati ar urma sa discute masurile de relaxare care ar trebui sa fie luate incepand cu data de 1 iunie in Romania, si s-ar putea sa avem parte de surprize in ceea ce priveste deciziile pe care ei urmeaza sa le ia acum.

“Ședință de lucru cu Prim-ministrul României și membri ai Guvernului. La ședință vor participa Prim-ministrul României, Florin Cîțu, Viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, și Directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol.”