Netflix: Veste Oficiala, Schimbari pentru Milioane de Oameni

Netflix performante

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume urmarind filmele, serialele, documentarele care sunt publicate zilnic in cadrul sau. Cei de la Netflix le ofera utilizatorilor de telefoane si tablete aplicatii care sa permita urmarirea continutului de pe dispozitivele mobile, iar cele pentru iOS si Android au fost actualizate chiar zilele trecute de catre companie pentru noi.

Netflix a facut o serie de schimbari pentru sutele de milioane de abonati din toata lumea si a vorbit indirect despre ceea ce se intampla, fara a oferi totusi detalii clare cu privire la modificari. Cei de la Netflix spun ca in cadrul actualizarilor oferite pentru aplicatiile dedicate telefoanelor cu sistem de operare iOS si Android a facut modificari interne menite sa imbunatateasca experienta generala de utilizare de care se bucura toata lumea acum.

Netflix: Veste Oficiala, Schimbari pentru Milioane de Oameni

Netflix spune deasemenea ca a rezolvat probleme de functionare care au existat pentru aplicatiile sale, si in acelasi timp a imbunatatit performantele generale de care se bucura abonatii care le folosesc. Vorbim practic despre vesti bune, chiar daca nu se specifica vreo functie noua importanta implementata, putem fi siguri ca s-au facut modificari pentru binele nostru, chiar daca Netflix mai ascunde surprize prin actualizarile pe care le ofera pentru toti abonatii sai.

Netflix ar putea sa aduca noua functie Play Something pe si mai multe termianale mobile cu aceasta actualizare, ea fiind lansata cu nu foarte mult timp in urma, si desigur ca nu a fost oferita tuturor de la bun inceput. Pe de alta parte, Netflix ar putea testa si alte functii surpriza in urma unei actualizari de acest gen, asa ca totul depinde de ceea ce vrea efectiv compania americana sa faca, insa in mod normal schimbarile acestea ar trebui sa fie bune.

Netflix actualizeaza in mod constant aplicatiile pe care le ofera pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca nu e exclus sa mai vedem cateva oferite chiar luna aceasta.